پنج شنبه 2 بهمن ماه 1399  -  Thursday, January 21, 2021
peminaeco 1pegah
اخبار برتر
0
یک شنبه 21 آبان ماه 1396 ساعت 14:37

رییس اتحادیه نانوایان:

یکسان سازی قیمت آرد مشکل کیفیت نان سنتی را برطرف می کند/شریعتمداری می تواند بازار آرد و نان کشور را سروسامان دهد

صنایع غذایی> اقتصاد غذا – یکسان سازی قیمت آرد باعث بهبود کیفیت آرد و نان در کشور می شود.

به گزارش پایگاه خبری اققتصاد غذا «فود پرس»، قاسم زراعتکار رییس اتحادیه نانوایان سنتی شهر تهران در نشست خبری یازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آرد و نان ضمن بیان مطلب فوق افزود:حدود 93 درصد نان کشور به صورت سنتی در کشور تولید می شود  ومتاسفانه دولت هیچ برنامه ای برای بهبود وضعیت نان کشور ندارد.
وی با اعلام اینکه تنها 15 درصد نانوایی ها به صورت آزاد پز فعالیت می کنند گفت: 85 درصد نانهای سنتی و مسطح با آرد یارانه ای تولید می شود و متاسفانه دولت از سال 1393 تا کنون قیمت نان را افزایش نداده است.
زراعتکار خاطر نشان کرد: 85 هزار نانوایی در کل کشور فعالیت دارند  که 13 هزار نانوایی بعد از تصمیم وزیر وقت صنعت، معدن و تجارت در تاریخ 95.5.11 دایر شده است.
رییس اتحادیه نانوایان سنتی تهران با بیان اینکه نان در کشور متولی واحدی ندارد تصریح کرد: زنجیره گندم، آرد و نان باید به طور کامل به بخش خصوصی واگذار شود و محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت جزء معدود افرادی است که می تواند وضعیت بخش آرد و نان کشور را سروسامان دهد.

لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
goncheh1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
haraz1
pegah2
tabiat
لاکیدووو
mihan
sobhan
زرفروکتوز1
shirinvatan
شیرین عسل1
nazgol
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
رستوران حاج محسن1
آیدین
تیتر20
صنایع غذایی سحر همدان
آب معدنی واتا
صنایع غذایی دلوسه
آرد سازی پوسان
ارسال پیامک
گروه صنعتی پارس استا
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
زر ماکارون
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
vioni
صنایع غذایی ب آ
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی مسرور
تک ماکارون
گروه صنعتی نان سحر