یک شنبه 22 فروردين ماه 1400  -  Sunday, April 11, 2021
peminaچاپ و بسته بندی2pegah
اخبار برگزیده
10
دو شنبه 24 فروردين ماه 1394 ساعت 9:41

مهر تایید مراکز معتبر علمی بر پروژه تحقیقاتی سبوس برنج لاکتیکی شرکت پارسیان آنزیم

پروژه تحقیقاتی سبوس برنج لاکتیکی شرکت پارسیان آنزیم (یکی از شرکت های متعلق به نان آوران) در یکی از مجلات بین المللی ISI به نام Quality Assurance and Safety of Crops and Foods مورد تائید قرار گرفت و در آن نشریه به چاپ رسید.

شرکت پارسیان آتزیم ایرانیان افتخار دارد باردیگر یکی از محصولات جدید خود را که طی دو سال کار تحقیقاتی در غالب یک پروژه و با همکاری دانشگاه تهران انجام گرفته است را به هم میهنان عزیزمان معرفی نماید. سبوس تخمیری لاکتیکی برنج یکی دیگر از محصولات فراسودمند پارسیان آنزیم ایرانیان می باشد که اثرات تغذیه ای قابل توجهی را در سلامت مصرف کننده ایفا مینماید. در این طرح تحقیقاتی که در یکی ازمجلات بین المللی ISI  بنام Quality Assurance and Safety of Crops and Foods  در سال 2015  به چاپ رسیده است خلاصه کار تحقیقاتی انجام گرفته بر روی تولید یکی از نانهای حجیم ایران با بکار گیری سبوس تخمیری برنج را نشان می دهد. این طرح تحقیقاتی به ویژگیهای فیزیکو شیمیایی  میکروبی و حسی نان تست که با بکار گیری سبوس تخمیری لاکتیکی تولید شده است اشاره می نماید. سبوس خام برنج دارای خاصیت ضد تغذیه ایست که با عمل تخمیر کیفیت آن کاملا بهبود می یابد. در این پروژه از سه سوش لاکتیکی بنامهای لاکتو باسیلوس پلانتاریوم‘ لوکونوستوک مزنتروئیدیس و لاکتوباسیلوس دلبروکی در تخمیر سبوس برنج استفاده گردید. نتایج نشان داد که در نانهای حاوی سبوس تخمیری برنج زمان ماندگاری در برابر رشد کپک بطور معنا داری افزایش می یابد. همچنین حجم نان در مقایسه با نانهای فاقد سبوس تخمیری بیشتر می باشد و بیاتی نان را بطور چشمگیری در نانهای حاوی سبوس تخمیری برنج کاهش می یابد. لذا با توجه به ارزش تغذیه ای بالای سبوس از لحاظ وجود مقادیر قابل توجه فیبر و ویتامینهای سری ب و اسید های چرب غیر اشباع ضروری و نتایج بسیار مثبت مطالعات کاربردی انجام شده و برای کاربرد نان های صنعتی و سنتی در مصرف مستقیم آن توسط مصرف کننده توصیه اکید می شود.






لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
لاکیدووو
haraz1
زرفروکتوز1
tabiat
pegah2
mihan
nazgol
شیرین عسل1
goncheh1
shirinvatan
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی دلوسه
حلبچی
رستوران حاج محسن1
تک ماکارون
صنایع غذایی مسرور
آب معدنی واتا
تیتر20
آیدین
ارسال پیامک
vioni
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی ب آ
زر ماکارون
گروه صنعتی نان سحر
گروه صنعتی پارس استا
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
گروه صنایع  غذایی نان آوران
tejarat talaie
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی سحر همدان