شنبه 16 فروردين ماه 1399  -  Saturday, April 4, 2020
eco 1pegah
اخبار برتر
0
شنبه 26 بهمن ماه 1398 ساعت 9:34

با امضای تفاهم نامه ای بین سازمان غذا و دارو و انجمن آبلیمو

تمامی آبلیموهای موجود در بازار با مشارکت انجمن آبلیمو پایش مستمر می شود

مواد غذایی> اقتصاد غذا - با امضای تفاهم نامه ای بین سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی کارفرمایی صنعت آبلیموی ایران تمامی آبلیموهای موجود در بازار با مشارکت انجمن آبلیمو پایش مستمر می شود.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، با پیگیری های جدی انجمن آبلیمو، در جلسه ای با حضور دکتر محمد حسین عزیزی مدیر کل  امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و دکتر رویا جعفری شاهی دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت آبلیموی ایران و همچنین معاونان و کارشناسان سازمان غذا و دارو تفاهم نامه همکاری در خصوص پایش مستمر در سطح تولید و عرضه در سراسر کشور و ارتقاء سطح ایمنی و سلامت محصول آبلیمو به امضای طرفین رسید.

گفتنی است با امضای این تفاهم نامه بخشی از تصدی گری های دولت به بخش خصوصی واگذار می شود  وانجمن صنفی صنعت آبلیموی ایران می تواند با استفاده از این تفاهم نامه به عنوان بازوی اجرایی سازمان غذا و دارو به افزایش سلامت و ایمنی محصول آبلیمو و همچنین در زمینه معرفی و برخورد با متخلفان کمک کند.


لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
شیرین عسل1
زرفروکتوز1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
پگاه
goncheh1
haraz1
nazgol
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی دلوسه
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی ب آ
ارسال پیامک
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
آیدین
آرد سازی پوسان
گروه صنعتی نان سحر
آب معدنی واتا
صنایع غذایی مسرور
گروه صنایع  غذایی نان آوران
زر ماکارون
vioni
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنعتی پارس استا
تیتر20
تک ماکارون