سه شنبه 11 آذر ماه 1399  -  Tuesday, December 1, 2020
eco 1pegahبانک کشاورزی
اخبار برتر
0
چهار شنبه 11 دى ماه 1398 ساعت 13:8

کاهش قیمت اقلام خوراکی سبد مصرفی خانوارها در آذر

بررسی تغییر نرخ ۲۴ قلم مواد غذایی در آذرماه نشان می‌دهد که گوشت، مرغ، کره، پرتقال، قند، شکر و رب گوجه فرنگی نسبت به آبان ماه با کاهش قیمت مواجه شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، بررسی تغییر نرخ ۲۴ قلم  کالای خوراکی که بیشترین سهم را در سبد کالای خانوار دارند نشان می‌دهد که قیمت ۸ خوراکی، در آذرماه نسبت به آبان ماه روند کاهشی به خود گرفته؛ اما از آن طرف نرخ ۱۶ خوراکی روند افزایشی داشته است.

کدام کالاها کاهش قیمت داشتند؟

بر این اساس، در آذر ماه گوشت گوسفند ۳ درصد، گوشت گاو یا گوساله ۳.۷ درصد، مرغ ماشینی ۲.۴ درصد، کره پاستوریزه ۰.۸ درصد، پرتقال محصول داخل ۶.۸ درصد، قند ۱.۳، درصد، شکر ۱.۳ درصد و رب گوجه فرنگی ۳.۴ درصد نسبت به مهر ماه با کاهش قیمت مواجه شده اند.

البته نرخ این کالاها نسبت به آذرماه سال گذشته، روند افزایشی داشته است؛ به گونه ای که گوشت گوسفند ۴۳.۷ درصد، گوشت گاو یا گوساله ۲۹.۵ درصد، مرغ ماشینی ۱۴.۶ درصد، کره پاستوریزه ۲ درصد، پرتقال محصول داخل ۱۷.۷ درصد، قند ۳۷.۹ درصد، شکر ۴۰.۲ درصد رشد قیمت داشته اند و تنها رب گوجه فرنگی ۴.۹ درصد نسبت به آذر سال قبل کاهش قیمت داشته است.

کدام کالاها که گران شدند؟

همچنین برنج ایرانی درجه یک ۰.۴ درصد، برنج خارجی درجه یک ۳.۵ درصد، شیر پاستوریزه ۱.۷ درصد، ماست پاستوریزه ۰.۴ درصد، پنیر ایرانی پاستوریزه ۰.۸ درصد، تخم مرغ ماشینی ۶.۸ درصد، روغن مایع ۱.۲ درصد، موز ۱.۳ درصد، سیب درختی زرد ۶.۴ درصد، خیار ۱۴ درصد، گوجه فرنگی ۱۷۱.۱ درصد، سیب زمینی ۷.۶ درصد، پیاز ۲۴.۶ درصد، لوبیا چیتی ۱.۳ درصد، عدس ۱.۹ درصد و چای خارجی بسته ای ۱.۹ درصد در آذر ماه نسبت به آبان ماه رشد قیمت داشته اند.

نرخ این کالاها نسبت به آذرماه سال گذشته، با رشد مواجه بوده است که بر این اساس، برنج ایرانی درجه یک ۴۶.۲ درصد، برنج خارجی درجه یک ۶.۸ درصد، شیر پاستوریزه ۳۸.۵ درصد، ماست پاستوریزه ۳۱.۲ درصد، پنیر ایرانی پاستوریزه ۲۶.۹ درصد، روغن مایع ۱۳.۵ درصد، موز ۰.۳ درصد، خیار ۵۴.۵ درصد، گوجه فرنگی ۱۰۶.۸ درصد، سیب زمینی ۳۷.۵ درصد، پیاز ۵۲.۲ درصد، لوبیا چیتی ۲۱.۷ درصد، عدس ۲۰.۲ درصد و چای خارجی بسته ای ۸۶.۱ درصد گران شده اند.

البته نرخ تخم مرغ ماشینی ۹ درصد و سیب درختی زرد ۱۳.۵ درصد نسبت به آذر ماه پارسال کاهشی بوده است.

لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
nazgol
mihan
tabiat
sobhan
شیرین عسل1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
goncheh1
pegah4
haraz1
لاکیدووو
زرفروکتوز1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی ب آ
تک ماکارون
تیتر20
آب معدنی واتا
زر ماکارون
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی دلوسه
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی سحر همدان
رستوران حاج محسن1
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی مسرور
گروه صنعتی پارس استا
vioni
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آیدین
ارسال پیامک