دو شنبه 30 مرداد ماه 1396  -  Monday, August 21, 2017
eco 1مه کامه
اخبار برگزیده
0
شنبه 14 مرداد ماه 1396 ساعت 10:31

اختراع محصول دانش بنیان دیگری از زرماکارون به ثبت رسید

صنایع غذایی> اقتصاد غذا - در راستای تولید محصولات دانش بنیان، اختراع «ماکارونی فراسودمند نانوکورکومین» به عنوان یافته‏ای از مرکز دانش بنیان زر برای شرکت صنعتی زرماکارون به ثبت رسید.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، پیش از این نیز اختراعاتی چون ماکارونی بدون گلوتن برای بیماران سلیاکی، ماکارونی فراسودمند جو، جوانه گندم و پری‏بیوتیک نیز در کارنامه این مرکز ثبت شده بود و این پنجمین محصول فراسودمند زرماکارون است که به ثبت می رسد.
کورکومین ماده موثر و آنتی اکسیدان زردچوبه است که خواص بیشماری داشته و امروزه در درمان انواع سرطان و بیماری کبد چرب مورد استفاده قرار می گیرد.


لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
shirin asal
zarforoktoz
روغن نازگل
UN
تلگرام فودپرس
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
vioni
گروه صنعتی نان سحر
گروه صنایع  غذایی نان آوران
زر ماکارون
صنایع غذایی سحر همدان
تیتر20
BA
فودیار
رستوران حاج محسن1
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
جوان
آب معدنی واتا
آرد سازی پوسان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی مسرور
اقتصاد سبز
ارسال پیامک
تک ماکارون
آیدین
صنایع غذایی دلوسه
www.addlikebutton.net