سه شنبه 1 اسفند ماه 1396  -  Tuesday, February 20, 2018
eco 1مه کامه
اخبار برگزیده
0
شنبه 14 مرداد ماه 1396 ساعت 10:31

اختراع محصول دانش بنیان دیگری از زرماکارون به ثبت رسید

صنایع غذایی> اقتصاد غذا - در راستای تولید محصولات دانش بنیان، اختراع «ماکارونی فراسودمند نانوکورکومین» به عنوان یافته‏ای از مرکز دانش بنیان زر برای شرکت صنعتی زرماکارون به ثبت رسید.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، پیش از این نیز اختراعاتی چون ماکارونی بدون گلوتن برای بیماران سلیاکی، ماکارونی فراسودمند جو، جوانه گندم و پری‏بیوتیک نیز در کارنامه این مرکز ثبت شده بود و این پنجمین محصول فراسودمند زرماکارون است که به ثبت می رسد.
کورکومین ماده موثر و آنتی اکسیدان زردچوبه است که خواص بیشماری داشته و امروزه در درمان انواع سرطان و بیماری کبد چرب مورد استفاده قرار می گیرد.


لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
farda2
haraz1
روغن نازگل
zarforoktoz
shirinasal3
تلگرام فودپرس
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی سحر همدان
تیتر20
آیدین
جوان
اقتصاد سبز
فودیار
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
vioni
گروه صنعتی نان سحر
آب معدنی واتا
تک ماکارون
صنایع غذایی مسرور
رستوران حاج محسن1
گروه صنعتی پارس استا
BA
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی دلوسه
ارسال پیامک
زر ماکارون
www.addlikebutton.net