دو شنبه 29 دى ماه 1399  -  Monday, January 18, 2021
peminapegaheco 1
اخبار برگزیده
1
یک شنبه 19 مهر ماه 1394 ساعت 16:15

دبیر انجمن روغن‌کشی مطرح کرد:/

احتمال وجود پارافین در روغن‌ نباتی بعید است

صنایع غذایی> دبیر انجمن روغن‌کشی گفت: ناظران باید سلامت روغن نباتی و روغن مایع تولید شده در کشور را بررسی کنند، چرا که استفاده از موادی غیر از دانه‌های روغنی (مانند پارافین) در تولید این محصولات خیانت به کشور و سلامت مردم است.

اکبر سبقتی اظهار کرد: بعید است صنایع روغن‌نباتی و تولید‌کنندگان روغن مایع از پارافین خوراکی در تولید این ماده غذایی استفاده و به مردم خیانت کنند.

وی افزود: دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان استاندارد، سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت متولی نظارت بر سلامت مواد غذایی تولید شده و وارداتی به کشور هستند، چرا که غذای سالم پایه و اساس سلامت جامعه است و همه باید نسبت به تامین سلامت جامعه جدی باشند.

دبیر انجمن روغن‌کشی ادامه داد: در تولید روغن نباتی و روغن مایع اگر از هر دانه روغنی استفاده کرده باشند باید روی آن نوشته شود؛ به عنوان مثال اگر از دانه روغنی کلزا، دانه آفتابگردان، سویا یا دیگر دانه‌های روغنی برای تولید روغن استفاده شود باید روی بطری آن درج شود؛ در غیر این صورت تخلف صورت گرفته و باید ناظران با متخلف برخورد کنند.

منبع:ایسنا
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
شیرین عسل1
tabiat
pegah2
goncheh1
sobhan
لاکیدووو
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
haraz1
زرفروکتوز1
nazgol
mihan
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
آرد سازی پوسان
گروه صنعتی نان سحر
ارسال پیامک
رستوران حاج محسن1
تک ماکارون
آب معدنی واتا
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
گروه صنایع  غذایی نان آوران
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی دلوسه
صنایع غذایی سحر همدان
زر ماکارون
تیتر20
vioni
صنایع غذایی ب آ
گروه صنعتی پارس استا
آیدین
صنایع غذایی مسرور