سه شنبه 27 مهر ماه 1400  -  Tuesday, October 19, 2021
peminapegahچاپ و بسته بندی2
دیگه چه خبر
0
شنبه 18 ارديبهشت ماه 1400 ساعت 10:48

ضرورت نوشیدن حداقل ۸ لیوان مایعات از افطار تا سحر

غذا و تغذیه> روزه داران باید در فاصله زمانی پس از افطار تا سحر حداقل ۸ لیوان مایعات بنوشند که چهار لیوان آن حتماً باید آب باشد.

عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، بر ضرورت نوشیدن ۸ لیوان مایعات از افطار تا سحر تاکید کرد.

سیده زهرا شریعت پناهی، یبوست را یکی از مشکلات بسیار شایع در ماه رمضان به دلیل کاهش دریافت مایعات عنوان کرد و گفت: بهترین راهکار برای پیشگیری از این عارضه مصرف غذاهای حاوی فیبر در وعده‌های سحر، افطار و شام است.

وی افزود: مصرف همان دو تا سه واحد میوه و سبزی که قبلاً توصیه کردیم، می‌تواند میزان فیبر مورد نیاز دستگاه گوارش را تأمین کند اما باید میزان مایعات مورد نیاز نیز پس از افطار تا سحر مصرف شود.

دانشیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: روزه داران باید در فاصله زمانی پس از افطار تا سحر حداقل ۸ لیوان مایعات بنوشند که چهار لیوان آن حتماً باید آب باشد و بقیه می‌تواند آب میوه، شیر، چای و…، تأمین شود که از ایجاد یبوست جلوگیری می‌کند.

منبع:شفاآنلاین
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
زرفروکتوز1
mihan2
فشذهشف2
haraz1
taknan2
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
nazgol-98
پگاه-خامه
شیرین عسل1
لاکیدووو
goncheh-98
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی مسرور
گروه صنایع  غذایی نان آوران
تیتر20
zar
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
آب معدنی واتا
tejarat talaie
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی ب آ
vioni
گروه صنعتی نان سحر
گروه صنعتی پارس استا
kandoj
صنایع غذایی سحر همدان
حلبچی
آرد سازی پوسان
ardineh
صنایع غذایی دلوسه
آیدین
ارسال پیامک