شنبه 2 تير ماه 1397  -  Saturday, June 23, 2018
مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markketyeco 1
خواندنی ها
0
پنج شنبه 6 ارديبهشت ماه 1397 ساعت 11:28

خوردن این میوه ها باهم کشنده است!

میوه ها در کنار فوایدی که برای بدن دارند اگر بدون اصول و رعایت کردن بعضی مسائل تغذیه ای خورده شوند باعث عوارض جبران ناپذیر و حتی مرگ برای بدن می شوند.

میوه ها دسته ای از مواد غذایی هستند که خوردن هر روز آن ها توصیه می شود اما اگر لحظه ای غفلت کنید و یا اطلاعاتی درباره خوردن میوه ها باهم نداشته باشید این میوه های مفید می تواند باعث مرگ شما شود. ما در اینجا به شما اطلاعاتی درباره نخوردن برخی میوه ها باهم می دهیم. شما نیز آن ها را نخورید چون خوردن این میوه ها باهم کشنده است!

هویج و پرتقال
ترکیب هویج و پرتقال می تواند موجب شکل گیری سوزش سردل و رفلاکس صفراوی شود. آب هویج و پرتقال به صورت روزانه مصرف می شوند، اما باید به این نکته اشاره داشت که این کار می تواند به آسیب کلیه منجر شود. ترکیب این دو ماده غذایی گاهی اوقات می تواند کشنده باشد.

شیر و آناناس
این ترکیب می تواند به شکل گیری سردرد، معده درد، عفونت، اسهال و تهوع منجر شود. آناناس حاوی بروملین است و از این رو، هرگز نباید با شیر ترکیب شود. این ترکیب برای نوزادان بسیار خطرناک است.

لیمو و پاپایا
از مصرف این ترکیب پرهیز کنید و همچنین، آن را به کودکان ندهید. ترکیب لیمو و پاپایا می تواند به شکل گیری کم خونی و مشکلاتی در زمینه سطوح هموگلوبین منجر شود.

موز و گواوا
این ترکیب می تواند به شکل گیری تهوع و سردرد منجر شود، زیرا موجب تولید گاز و اسیدوز می شود.

شیر و پرتقال
هنگامی که آب پرتقال را به غلات صبحانه و شیر اضافه می کنید، در حقیقت گوارش آن را برای معده دشوار می سازید. معده توانایی پردازش نشاسته غلات صبحانه را ندارد و این می تواند به شکل گیری مشکلات سلامت منجر شود.
خوردن میوه پرتقال با شیر اصلا توصیه نمیشود

موز و پودینگ
این ترکیب برای نوزادان می تواند کشنده باشد. ترکیب موز و پودینگ تولید سم را تحریک می کند و گوارش آن سخت و دشوار است.
برای ترکیب میوه ها با یکدیگر می توانید فهرست زیر را مد نظر قرار دهید:
شیرین:موز، سیب، آلو، طالبی و هندوانه. شما می توانید این میوه ها را با یکدیگر ترکیب کنید، زیرا حاوی اسید نیستند.
اسیدی:لیمو، پرتقال، بلوبری، انگور و گریپ فروت. این میوه ها حاوی اسید سیتریک هستند و می توانند با یکدیگر ترکیب شوند.
نیمه اسیدی:تمشک، انبه، سیب و توت فرنگی. این میوه ها از محتوای اسید کمی برخوردار هستند.
خنثی:آووکادو، بادام، بادام زمینی، گردو و نارگیل. این میوه ها از محتوای ویتامین، چربی های سالم و پروتئین بالا سود می برند.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
زر فروکتوز
haraz1
روغن نازگل
شیرین عسل1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
تیتر20
صنایع غذایی دلوسه
ارسال پیامک
آیدین
رستوران حاج محسن1
vioni
صنایع غذایی مسرور
جوان
آرد سازی پوسان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
تک ماکارون
گروه صنعتی نان سحر
فودیار
صنایع غذایی ب آ
گروه صنعتی پارس استا
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آب معدنی واتا
زر ماکارون
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
اقتصاد سبز
صنایع غذایی سحر همدان
www.addlikebutton.net