شنبه 28 فروردين ماه 1400  -  Saturday, April 17, 2021
peminaچاپ و بسته بندی2pegah
اخبار برتر
0
شنبه 4 آذر ماه 1396 ساعت 8:7

در نشست مدیران کنترل کیفیت کارخانجات تولید کننده آب لیمو ترش سراسر کشور اعلام شد:

نتایج آزمون آبلیموهای بازار به مراجع نظارتی و قضایی اعلام می شود

صنایع غذایی> اقتصاد غذا - مدیران کنترل کیفیت کارخانجات تولید کننده آب لیمو ترش سراسر کشور در نشستی مشترک در انجمن صنفی آبلیمو راهکارهای اصالت سنجی را بررسی کردند. 

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، در تاریخ 96/09/01 جلسه ای با حضور مدیران کنترل کیفیت کارخانجات تولید کننده آب لیمو ترش طبیعی در محل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت آبلیموی ایران برگزار شد که این جلسه جهت نقد و بررسی ویژگی های آب لیمو ترش طبیعی و روش های اصالت سنجی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در پایان نتایج مطلوبی در این خصوص حاصلشد که طی صورتجلسه ای مورد تأیید اعضا قرار گرفت. 
بنا بر یان گزارش در انتهاي جلسه ، بازرسان انجمن صنفي گزارشي از نمونه برداري آبليموهاي سطح عرضه سراسر كشور را و مغايرت جوابيه آزمونها با ضوابط ملي بهداشتي و عدم رعايت استاندارد ملي را گزارش کردند و طي آن مقرر شد نتايج آزمون همراه  بانمونه هاي جمع آوري شده به مراجع نظارتي و قضايي كشور برای هرگونه اقدام قانوني معرفي شوند.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
shirinvatan
زرفروکتوز1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
goncheh1
nazgol
لاکیدووو
haraz1
tabiat
pegah2
mihan
شیرین عسل1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی دلوسه
تک ماکارون
گروه صنایع  غذایی نان آوران
tejarat talaie
ارسال پیامک
آرد سازی پوسان
زر ماکارون
صنایع غذایی مسرور
گروه صنعتی نان سحر
گروه صنعتی پارس استا
vioni
صنایع غذایی سحر همدان
آیدین
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
آب معدنی واتا
حلبچی
تیتر20
صنایع غذایی ب آ