پنج شنبه 2 آذر ماه 1396  -  Thursday, November 23, 2017
roghan2eco 1مه کامه
خواندنی ها
1
سه شنبه 21 دى ماه 1395 ساعت 19:40

ترشیجات چربی سوز را بشناسید!

مواد غذایی> یک پ‍ژوهشگر طب سنتی گفت: استفاده به اندازه از برخی ترشیجات سبب سم زدایی بدن و لاغری می شود.

حیدر عظمایی پ‍ژوهشگر طب سنتی اظهار داشت: بدن افراد به ترشی جات، شیرینی جات و چربی ها نیازمند است اما باید به اندازه کافی مصرف شود و استفاده از این مواد غذایی با توجه به طبع و مزاج افراد و در کنار مصلح آن توصیه می شود.


وی افزود: استفاده از غذاهای شور شامل ترشی ها و کنسروها، باعث افزایش فشار خون، پوکی استخوان و سکته های قلبی شده و در افراد در معرض بیماری ها مانند اشخاص مسن و چاق با افراط در خوردن ترشیجات و غذاهای شور سبب پوکی استخوان، تنبلی کلیه ها، ورم پاها و بیماری های تنفسی می شود.

این پژوهشگر طب سنتی تاکید کرد: استفاده از نمک دریا به دلیل اینکه حاوی پتاسیم است فشارخون ایجاد نمی کند و استفاده از مقدار کمی نمک قبل از غذا سبب ضدعفونی کردن دهان و تحریک اشتها و پس از آن سبب ضدعفونی شدن غذا و هضم آن می شود.


عظمایی بیان کرد: استفاده از برخی ترشی جات مثل رب انار ترش، تمبر هندی و آلوچه برای کلیه ها و کبد بسیار مفید بوده و سبب پاکسازی و سم زدایی کلیه و کبد از رسوب آن می شود.


وی گفت: استفاده از برخی ترشیجات طبیعی مانند لیمو ترش تازه، چای ترش، سرکه با عسل، سرکه انگبین و غیره سبب چربی سوزی شده اما زیاده روی در استفاده از برخی مانند لیموترش به دلیل وجود مقادیر بالای اسید سیتریک سبب ایجاد مشکلات گوارشی می شود.


این پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: افرادی که زیاد تعریق می کنند، مقادیر زیادی آب و نمک بدن خود را از دست می دهند و به همین دلیل استفاده از آب در این افراد، سبب اسپاسم عضلات شده که توصیه می شود به همراه مقدار کمی نمک مصرف کنند، همچنین در افراد مبتلا به اسهال و استفراغ استفاده از آب و نمک توصیه می شود.


عظمایی اضافه کرد: نمک سبب سوخت و ساز مواد غذایی در بدن، انتقال پیام های عصبی و کارکرد صحیح عضلات بوده و مصرف متعادل آن ضروری است.
وی بیان کرد: حداکثر مصرف نمک 5 گرم در روز است که در کشور ما 2 تا 3 برابر بیش از این میزان است و غذاهای کنسرو شده، چیپس، پفک و تخمه های بو داده بیشترین میزان نمک را دارند.


این پژوهشگر طب سنتی با تاکید بر اینکه معده به شدت به غذاهای شیرین علاقمند است، اظهار داشت: استفاده از قندهای صنعتی سبب چاقی، فشارخون، چربی، پوسیدگی دندان، بزرگ شدن کلیه ها و کیست می شود، که به جای آن استفاده از توت، انجیر، کشمش و عسل توصیه می شود.


عظمایی یادآور شد: استفاده ازچربی های اشباع شده موجب چاقی، کسالت، پرخوابی و خواب رفتن دست ها و پاها شده و استفاده از برخی چربی ها مانند دنبه گوسفندی به شرط تحرک و روغن زیتون بودار سبب چربی سوزی می شود.

منبع:شفاف
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن نازگل
تلگرام فودپرس
farda
zarforoktoz
shirinasal1
haraz1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی مسرور
ارسال پیامک
زر ماکارون
صنایع غذایی دلوسه
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی سحر همدان
BA
رستوران حاج محسن1
گروه صنعتی پارس استا
گروه صنایع  غذایی نان آوران
اقتصاد سبز
آب معدنی واتا
آیدین
تک ماکارون
فودیار
تیتر20
vioni
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
گروه صنعتی نان سحر
جوان
www.addlikebutton.net