سه شنبه 27 مهر ماه 1400  -  Tuesday, October 19, 2021
pegahpeminaچاپ و بسته بندی2
بازار
1
یک شنبه 29 فروردين ماه 1400 ساعت 10:26

کاهش قیمت جهانی برنج

موادغذایی> کارشناسان، افزایش تولید و افت تقاضای برنج را از دلایل ثبات و کاهش قیمت این ماده غذایی پر مصرف در سال جاری در جهان می دانند.

به گزارش  پایگاه خبری اقتصادغذا «فودپرس»، مدیرکل هماهنگی خرید خارجی شرکت بازرگانی دولتی ایران در نشست پایش بازار کالاهای اساسی گفت: پیش بینی شده تولید برنج در برخی از کشورها، در سال جاری میلادی افزایش داشته باشد که این موضوع می‌تواند یکی از دلایل کاهش قیمت ها و یا ثبات آن در جهان باشد.
شکوه رفیعی افزود: پیش‌بینی شده است تولید این محصول در برمه به ۱۳ میلیون تن و در هند به 121 میلیون تن افزایش پیدا کند. تولید برنج پاکستان نیز به 7.6 میلیون تن رو به افزایش است و در تایلند نیز به ۱۸ میلیون تن افزایش پیدا می کند و تولید در ویتنام ۲۷ میلیون تن ثابت خواهد ماند.
بر اساس گزارش کارشناسان پایش بازار کالاهای اساسی، تولید برنج در جهان در سال 2021 -2020 به 504 میلیون تن خواهد رسید و معاملات این محصول ۴ درصد رشد خواهد داشت.
پیش بینی شده ذخایر جهانی پایان دوره نیز با تغییرات مثبت همراه باشد.
بر اساس این گزارش، در کشورمان در بخش تنظیم بازار،۱۰۰ هزار تن برنج برای ماه مبارک رمضان تخصیص داده شده است و از ابتدای سال نیز 30 هزار تن نیز توزیع شده که مجموع توزیع برنج از ابتدای سال را به 130 هزار تن رسانده است.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
فشذهشف2
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
پگاه-خامه
goncheh-98
لاکیدووو
شیرین عسل1
taknan2
mihan2
haraz1
nazgol-98
زرفروکتوز1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
tejarat talaie
آیدین
صنایع غذایی سحر همدان
ارسال پیامک
صنایع غذایی دلوسه
گروه صنعتی پارس استا
گروه صنعتی نان سحر
آرد سازی پوسان
تیتر20
رستوران حاج محسن1
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
zar
kandoj
صنایع غذایی ب آ
آب معدنی واتا
حلبچی
صنایع غذایی مسرور
vioni
گروه صنایع  غذایی نان آوران
ardineh
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران