شنبه 5 مهر ماه 1399  -  Saturday, September 26, 2020
pegaheco 1
اخبار برگزیده
0
سه شنبه 12 آذر ماه 1398 ساعت 11:56

افتخاری دیگر در گنجینه افتخارات ماندگار صنایع شیر ایران (پگاه) در عرصه تولید و توسعه پایدار

صنایع غذایی- اقتصاد غذا- صنایع شیر ایران (پگاه ) برای نخستین بار موفق به برگزاری مقایسات بین آزمایشگاهی (جهت آزمون های میکروبی) در سطح کشور شد.

به گزارش روابط عمومی و ارتباطات و به نقل از دکتر دبیریان مدیر تضمین کیفیت صنایع شیر ایران ؛ نخستین فرآیند انجام آزمون های میکروبی مقایسات بین آزمایشگاهی در تاریخ 1398/9/5  ؛ به منظور توانمند سازی منابع انسانی کارشناسی شاغل در سطح آزمایشگاه های شرکت های تابعه صنایع شیر ایران و همچنین سایر شرکت های تولیدی صنایع غذایی کشور و با رویکرد همسان سازی و افزایش میزان دقت و صحت روش های آزمون میکروبی محصولات غذایی و همچنین افزایش سطح کیفی روش های آزمایشگاهی ؛ با موفقیت برگزار گردید. وی اظهار داشت با استمرار اینگونه اقدامات کارشناسی ؛ زمینه های همکاری های کارشناسی و تبادل دانش فنی فی مابین صنایع غذایی و ادارات نظارتی از قبیل سازمان ملی استاندارد و ادارات نظارت بر مواد غذایی فراهم آمده وموجبات افزایش اطمینان و اعتماد از فرآیند های آزمایشگاهی در حین انجام آزمون ها فراهم می گردد. 
دبیریان اعلام کرد در این فرآیند علاوه بر کلیه شرکت های تابعه صنایع شیر ایران ؛ شرکت تولیدی مانیزان (استان کرمانشاه) شرکت تولیدی لینا (استان قم) آزمایشگاه کیمیا گستران (استان آذربایجان شرقی) نیز مشارکت داشتند.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
nazgol
pegah4
زرفروکتوز1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
sobhan
haraz1
شیرین عسل1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنعتی نان سحر
آب معدنی واتا
صنایع غذایی دلوسه
رستوران حاج محسن1
آرد سازی پوسان
آیدین
زر ماکارون
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی ب آ
گروه صنعتی پارس استا
تیتر20
vioni
صنایع غذایی مسرور
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
تک ماکارون
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
ارسال پیامک