دو شنبه 28 بهمن ماه 1398  -  Monday, February 17, 2020
eco 1pegah
اخبار برگزیده
0
سه شنبه 12 آذر ماه 1398 ساعت 11:56

افتخاری دیگر در گنجینه افتخارات ماندگار صنایع شیر ایران (پگاه) در عرصه تولید و توسعه پایدار

صنایع غذایی- اقتصاد غذا- صنایع شیر ایران (پگاه ) برای نخستین بار موفق به برگزاری مقایسات بین آزمایشگاهی (جهت آزمون های میکروبی) در سطح کشور شد.

به گزارش روابط عمومی و ارتباطات و به نقل از دکتر دبیریان مدیر تضمین کیفیت صنایع شیر ایران ؛ نخستین فرآیند انجام آزمون های میکروبی مقایسات بین آزمایشگاهی در تاریخ 1398/9/5  ؛ به منظور توانمند سازی منابع انسانی کارشناسی شاغل در سطح آزمایشگاه های شرکت های تابعه صنایع شیر ایران و همچنین سایر شرکت های تولیدی صنایع غذایی کشور و با رویکرد همسان سازی و افزایش میزان دقت و صحت روش های آزمون میکروبی محصولات غذایی و همچنین افزایش سطح کیفی روش های آزمایشگاهی ؛ با موفقیت برگزار گردید. وی اظهار داشت با استمرار اینگونه اقدامات کارشناسی ؛ زمینه های همکاری های کارشناسی و تبادل دانش فنی فی مابین صنایع غذایی و ادارات نظارتی از قبیل سازمان ملی استاندارد و ادارات نظارت بر مواد غذایی فراهم آمده وموجبات افزایش اطمینان و اعتماد از فرآیند های آزمایشگاهی در حین انجام آزمون ها فراهم می گردد. 
دبیریان اعلام کرد در این فرآیند علاوه بر کلیه شرکت های تابعه صنایع شیر ایران ؛ شرکت تولیدی مانیزان (استان کرمانشاه) شرکت تولیدی لینا (استان قم) آزمایشگاه کیمیا گستران (استان آذربایجان شرقی) نیز مشارکت داشتند.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
شیرین عسل1
پگاه
nazgol
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
زرفروکتوز1
haraz1
ghoncheh
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
vioni
صنایع غذایی ب آ
آیدین
آب معدنی واتا
رستوران حاج محسن1
گروه صنعتی پارس استا
تیتر20
زر ماکارون
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنعتی نان سحر
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آرد سازی پوسان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
ارسال پیامک
صنایع غذایی دلوسه
صنایع غذایی مسرور
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
تک ماکارون