سه شنبه 30 آبان ماه 1396  -  Tuesday, November 21, 2017
roghan2مه کامهeco 1
سوپرمارکت
1
چهار شنبه 19 اسفند ماه 1394 ساعت 11:20

تجربه جدید با رنگ های خوراکی طبیعی آلس پایس

مواد غذایی> اقتصاد غذا - شرکت طعم و عطر ماگنولیا با بهره گیری از فناوری روز دنیا و با استفاده دقیق مواد اولیه با بهترین کیفیت, موفق به تولید رنگ های طبیعی خوراکی از سال 1389 گردید.


به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فودپرس»، از ویژگی های مهم رنگ های این شرکت شفافیت، نداشتن بوی خاص, قدرت بسیار بالا، ماندگاری و پایداری مناسب در محصول می باشد. رنگ های این شرکت با استاندارد FDA, اتحادیه اروپا (European community) و استاندارد ملی ایران مطابقت داده شده و پس از انجام آزمون های طیف سنجی, سنجش فلزات سنگین و سایر آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبیولوژی و اخذ تاییدیه کنترل کیفی اجازه ورود به بازار مصرف را پیدا می کنند.

رنگ های تولیدی شرکت ماگنولیا شامل طیف رنگ زرد تا نارنجی (Y1,Y2,Y3,Y4) , قرمز(R1,R2) ,  طیف رنگی سبز (G1,G2) و طیف رنگ قهوه های (B1,B3) میباشد. از مهمترین مشخصات این رنگ ها شفافیت, قدرت بسیار بالا, ماندگاری و پایداری مناسب در محصول نهایی می باشد.


از فروشگاه اینترنتی مزه ایرانی : http://www.mazeirani.ir/product-category/natural-colors

لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
farda
تلگرام فودپرس
روغن نازگل
haraz1
zarforoktoz
shirinasal1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
زر ماکارون
گروه صنایع  غذایی نان آوران
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
ارسال پیامک
گروه صنعتی پارس استا
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی مسرور
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی دلوسه
تک ماکارون
تیتر20
جوان
آب معدنی واتا
فودیار
صنایع غذایی سحر همدان
اقتصاد سبز
گروه صنعتی نان سحر
رستوران حاج محسن1
آیدین
vioni
BA
www.addlikebutton.net