دو شنبه 2 مرداد ماه 1396  -  Monday, July 24, 2017
eco 1مه کامه
سوپرمارکت
1
چهار شنبه 19 اسفند ماه 1394 ساعت 11:20

تجربه جدید با رنگ های خوراکی طبیعی آلس پایس

مواد غذایی> اقتصاد غذا - شرکت طعم و عطر ماگنولیا با بهره گیری از فناوری روز دنیا و با استفاده دقیق مواد اولیه با بهترین کیفیت, موفق به تولید رنگ های طبیعی خوراکی از سال 1389 گردید.


به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فودپرس»، از ویژگی های مهم رنگ های این شرکت شفافیت، نداشتن بوی خاص, قدرت بسیار بالا، ماندگاری و پایداری مناسب در محصول می باشد. رنگ های این شرکت با استاندارد FDA, اتحادیه اروپا (European community) و استاندارد ملی ایران مطابقت داده شده و پس از انجام آزمون های طیف سنجی, سنجش فلزات سنگین و سایر آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبیولوژی و اخذ تاییدیه کنترل کیفی اجازه ورود به بازار مصرف را پیدا می کنند.

رنگ های تولیدی شرکت ماگنولیا شامل طیف رنگ زرد تا نارنجی (Y1,Y2,Y3,Y4) , قرمز(R1,R2) ,  طیف رنگی سبز (G1,G2) و طیف رنگ قهوه های (B1,B3) میباشد. از مهمترین مشخصات این رنگ ها شفافیت, قدرت بسیار بالا, ماندگاری و پایداری مناسب در محصول نهایی می باشد.


از فروشگاه اینترنتی مزه ایرانی : http://www.mazeirani.ir/product-category/natural-colors

لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن نازگل
تلگرام فودپرس
zarforoktoz
shirin asal
نظرسنجی
کدام کاندیدای ریاست جمهوری دوره دوازدهم برنامه بهتری برای بخش کشاورزی دارد؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی دلوسه
آیدین
گروه صنعتی پارس استا
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
زر ماکارون
فودیار
گروه صنعتی نان سحر
آرد سازی پوسان
تیتر20
آب معدنی واتا
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
اقتصاد سبز
رستوران حاج محسن1
vioni
تک ماکارون
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنایع  غذایی نان آوران
جوان
ارسال پیامک
BA
صنایع غذایی مسرور
www.addlikebutton.net