سه شنبه 28 خرداد ماه 1398  -  Tuesday, June 18, 2019
eco 1pegah
سوپرمارکت
0
چهار شنبه 19 اسفند ماه 1394 ساعت 11:20

تجربه جدید با رنگ های خوراکی طبیعی آلس پایس

مواد غذایی> اقتصاد غذا - شرکت طعم و عطر ماگنولیا با بهره گیری از فناوری روز دنیا و با استفاده دقیق مواد اولیه با بهترین کیفیت, موفق به تولید رنگ های طبیعی خوراکی از سال 1389 گردید.


به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فودپرس»، از ویژگی های مهم رنگ های این شرکت شفافیت، نداشتن بوی خاص, قدرت بسیار بالا، ماندگاری و پایداری مناسب در محصول می باشد. رنگ های این شرکت با استاندارد FDA, اتحادیه اروپا (European community) و استاندارد ملی ایران مطابقت داده شده و پس از انجام آزمون های طیف سنجی, سنجش فلزات سنگین و سایر آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبیولوژی و اخذ تاییدیه کنترل کیفی اجازه ورود به بازار مصرف را پیدا می کنند.

رنگ های تولیدی شرکت ماگنولیا شامل طیف رنگ زرد تا نارنجی (Y1,Y2,Y3,Y4) , قرمز(R1,R2) ,  طیف رنگی سبز (G1,G2) و طیف رنگ قهوه های (B1,B3) میباشد. از مهمترین مشخصات این رنگ ها شفافیت, قدرت بسیار بالا, ماندگاری و پایداری مناسب در محصول نهایی می باشد.


از فروشگاه اینترنتی مزه ایرانی : http://www.mazeirani.ir/product-category/natural-colors

لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
زرفروکتوز1
روغن نازگل
haraz1
ghoncheh
شیرین عسل1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
آیدین
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
گروه صنعتی پارس استا
زر ماکارون
صنایع غذایی ب آ
آرد سازی پوسان
گروه صنایع  غذایی نان آوران
ارسال پیامک
صنایع غذایی سحر همدان
صنایع غذایی مسرور
آب معدنی واتا
تک ماکارون
گروه صنعتی نان سحر
vioni
رستوران حاج محسن1
تیتر20
صنایع غذایی دلوسه