پنج شنبه 2 اسفند ماه 1397  -  Thursday, February 21, 2019
انتخابات اتاق بازرگانیeco 1
دیگه چه خبر
2
شنبه 9 دى ماه 1396 ساعت 8:53

خوراکی های مناسب برای استفاده در زمان زلزله

مواد غذایی> رئیس انجمن صنایع غذایی ایران به بیان توضیحاتی در مورد خوراکی‌های مناسب در زمان بروز زلزله پرداخت.

محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در خصوص توصیه هایی غذایی در زمان بلایای طبیعی مانند زلزله اظهار کرد: هنگام بروز زلزله باید از مواد غذایی فاسد نشدنی مانند خشکبار ، کنسرو و آب معدنی استفاده کرد تا در زمان مصرف آنها هیچ مشکلی از نظر مسمومیت غذایی(food poisoning) ایجاد نشود.

وی ادامه داد: به دلیل آنکه کشور ما در منطقه زلزله خیزی قرار دارد بهتر است خانواده ها و به خصوص افرادی که در کلان شهرها ساکن هستند کوله پشتی حاوی خشکبار، آب معدنی و غذاهای کنسروی به طور آماده به همراه داشته باشند تا در زمان بروز زلزله بتوانند از این مواد تا پایدار شدن شرایط مصرف کنند.

عزیزی با بیان اینکه  شکلات در زمان بروز زلزله می تواند به عنوان یک ماده غذایی مناسب  استفاده شود، عنوان کرد: همراه داشتن این این ماده غذایی  غیر فاسد شدنی مانند کنسرو مواد مورد نیاز بدن تا حدی تامین می‌کند.

این کارشناس  تاکید کرد: در هنگام بروز زلزله ممکن است آب آشامیدنی  دچار مشکلات بهداشتی شود بنابراین  آب بهداشتی و شرب تا مدتی در دسترس نیست به همین دلیل به همراه داشتن آب معدنی برای خانوارها ضرورت دارد.

منبع:شفا آنلاین
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن نازگل
ghoncheh
haraz1
زر فروکتوز
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
شیرین عسل1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی دلوسه
گروه صنعتی نان سحر
آب معدنی واتا
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
تک ماکارون
تیتر20
اقتصاد سبز
گروه صنعتی پارس استا
جوان
صنایع غذایی ب آ
گروه صنایع  غذایی نان آوران
زر ماکارون
vioni
آرد سازی پوسان
فودیار
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی مسرور
صنایع غذایی سحر همدان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
ارسال پیامک
آیدین
www.addlikebutton.net