سه شنبه 24 فروردين ماه 1400  -  Tuesday, April 13, 2021
eco 1pegahچاپ و بسته بندی2
اخبار برتر
0
یک شنبه 15 فروردين ماه 1400 ساعت 9:10

از سوی وزارت صمت

نحوه تولید و توزیع روغن نباتی در سال 1400 اعلام شد+ جزئیات

مواد غذایی> اقتصاد غذا - عباس قبادی معاون بازرگانی داخلی وزارت صمت در نامه ای سیاست‌گذاری تولید، عرضه و توزیع روغن خوراکی در سال 1400 را اغلام کرد. 

به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فودپرس»، متن کامل نامه به شرح زیر است:

  جناب آقای سیف، معاون محترم وزیر و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران
جناب آقای تابش، معاون محترم وزیر و مدیرعامل سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان
جناب آقای صادقی‌نیارکی، معاون محترم امور صنایع
جناب آقای گیلانپور، معاون محترم توسعه صنایع تبدیلی و کسب‌وکارهای کشاورزی وزارت جهادکشاورزی

موضوع: سیاست‌گذاری عرضه و توزیع روغن خوراکی در سال 1400

سلام علیکم
احتراماً، پیرو ابلاغیه مورخ 9/12/1399 رئیس دفتر محترم رئیس‌جمهور درخصوص تامین ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی در شش ماهه اول سال 1400 و تصمیمات کمیته رصد و پایش تنظیم بازار روغن خوراکی مورخ 24/12/99 به منظور مدیریت بازار و عرضه مستمر و مکفی روغن خوراکی در سطح کشور، سیاست‌گذاری عرضه و توزیع روغن در سال 1400 به شرح ذیل اعلام می‌گردد.
- میزان روغن خام مورد نیاز برای تولید و توزیع روغن نباتی برای شش ماهه اول سال 1400 معادل 1050هزار تن (790 هزار تن روغن خام و 260 هزار تن روغن از محل استحصال دانه روغنی وارداتی) مصوب گردید.
- مقادیر نیاز روغن خام برای تحقق برنامه تولید و آرامش بازار شامل موارد ذیل می‌باشد:
روغن خام پالم (240 هزار تن)، روغن خام آفتاب (400هزار تن)، روغن خام سویا (150 هزار تن). ضمنا از محل استحصال روغن از دانه روغنی سویا وارداتی حدود 260هزار تن روغن استحصال که در فرآیند تولید و عرضه به کشور قرار خواهد گرفت.
- جدول سهمیه کارخانجات تولیدی (پیوست شماره 1) مورد تایید انجمن‌ها و تشکل‌های ذیربط قرار گرفت.
- کارخانجات تولیدی براساس برنامه ابلاغی می‌بایست نسبت به تولید ماهانه 180هزار تن روغن در بخش‌های خانوار (معادل 120هزار تن)، صنف (معادل 25هزار تن) و صنعت (معادل 35هزار تن) اقدام نمایند. شایان ذکر است جابجایی ارقام اعلامی در صورت لزوم و به منظور مدیریت بازار امکان‌پذیر خواهد بود.
- کارخانجات تولیدی می‌بایست برنامه‌ریزی لازم به منظور تولید روغن در بخش خانوار به صورت 70درصد روغن مایع (معادل 84 هزار تن) و 30درصد روغن نیمه‌جامد (معادل 36 هزار تن) به تفکیک روغن تولیدی مایع خانوار 60درصد پخت‌وپز (معادل 50هزار تن) و 40 درصد سرخ‌کردنی (معادل 34 هزار تن) را در دستور کار قرار دهند.
- باتوجه به تکالیف دولت در رصد و پایش، واردات و توزیع انواع روغن خام و ساخته شده، همه واحدهای تولیدی، توزیعی و پخش مکلف به ثبت اطلاعات ترخیص، تولید و توزیع به تفکیک خریدار در سامانه جامع تجارت داخلی می‌باشند. بدیهی است عملکرد واحدها در ثبت اطلاعات، ملاک عمل خواهد بود.
خواهشمند است دستور فرمایید درخصوص موارد مرتبط اقدام لازم معمول و نتیجه را اعلام نمایند. ضمنا سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان می‌بایست بر کلیه مراحل تامین، تولید و توزیع و رعایت قیمت‌های مصوب نظارت حداکثری داشته باشد و با تخلفات احتمالی برخورد نماید. 

عباس قبادی

لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
شیرین عسل1
لاکیدووو
goncheh1
tabiat
haraz1
pegah2
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
nazgol
mihan
shirinvatan
زرفروکتوز1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی سحر همدان
صنایع غذایی دلوسه
vioni
زر ماکارون
تیتر20
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
آب معدنی واتا
رستوران حاج محسن1
آرد سازی پوسان
گروه صنایع  غذایی نان آوران
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی ب آ
حلبچی
تک ماکارون
گروه صنعتی پارس استا
آیدین
صنایع غذایی مسرور
tejarat talaie
ارسال پیامک