دو شنبه 23 مهر ماه 1397  -  Monday, October 15, 2018
مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markketyeco 1
خواندنی ها
2
سه شنبه 5 دى ماه 1396 ساعت 8:5

مهمترین عامل سردرد که در رژیم غذایی شما پنهان شده

غذا و تغذیه> برخی غذاهای متداول که ما در رژیم های روزانه استفاده می کنیم گاهی ممکن است باعث آغاز سردرد میگرنی شوند.

افرادی که از سردردهای میگرنی رنج می برند باید رژیم غذایی خود را به دقت بررسی کنند تا متوجه شوند که معمولا بعد از خوردن چه غذایی دچار سردرد می شوند.

بستنی: نتایج یک پژوهش انگلیسی که روی ۱۴۵ نفر انجام شده است نشان می ‌دهد که بستنی نیز می‌ تواند یکی از عوامل ایجاد میگرن شود به خصوص اگر فرد با سرعت زیاد آن را میل کند. توجه داشته باشید که به عقیده‌ محققان بستنی و محصولات مشابه آن باعث ایجاد میگرن نمی ‌شوند اما باعث بروز دردهای ناگهانی و زودگذر خواهند شد. اگر به میگرن مبتلا هستید با آرامش و کم ‌کم از بستنی‌ را میل کنید.

موز: موز معمولا در لیست محصولات غذایی تشدید کننده سردرد نیست اما می تواند برای افرادی که به تیامین حساسیت دارند، درست مانند پنیر، آغازگر سردرد باشد.

پاستاها و کیک ها: رژیم ‌های غذایی می ‌تواند روی بروز دردهای میگرنی تاثیر بگذارد. افرادی که دچار مشکل عدم تحمل گلوتن (سلیاک) هستند بیشتر در معرض مشکل قرار دارند. محققان روی ۹۰ بیمار که مبتلا به میگرن و سلیاک هستند مطالعه کرده و روی رژیم غذایی ‌شان بررسی‌ های انجام دادند. بعد از ۶ ماه درمان و کنترل رژیم غذایی یک نفر از میگرن خلاص و در مشکل سه فرد دیگر بهبودی قابل‌ملاحظه‌ ای مشاهده شد. در مصرف مواد غذایی حاوی گلوتن مانند نان، پاستاها، کیک‌ ها، پیتزاها و ساندویچ و غیره احتیاط کنید.

ماست پرچرب: نتایج یک پژوهش آمریکایی نشان می‌ دهد که میزان بالای چربی خون می‌ تواند عاملی برای بروز دردهای میگرنی شود. این محققان به مدت ۱۲ هفته روی ۵۴ بیماری میگرنی بررسی‌ هایی انجام دادند. به این ترتیب که جزئیات بیماری و رژیم غذایی آن‌ ها را به طور دقیق بررسی کردند. سپس میزان چربی‌ های مصرفی این افراد را ۲۰گرم کاهش دادند. همین مسئله باعث کاهش شدت و مدت دردهای میگرنی شد. اگر شما هم میگرن دارید بهتر است از مصرف مواد غذایی خیلی چرب به خصوص لبنیات بپرهیزید.

الکل: مواد نگهدارنده موجود در نوشیدنی های الکلی به نام سولفیتها با سردردهای میگرنی ارتباط مستقیم دارند. الکل در هر شکلی منجر به افزایش جریان خون به مغز و کم آبی بدن و در نتیجه بروز سردرد شود.

قهوه: کافئین اگرچه در برخی از افراد از بین برنده سردرد است اما در برخی از کسانی که داروهای برطرف کننده میگرن را مصرف می کنند، می تواند ماشه سردرد تلقی شود. تحقیقات نشان می دهد که تنها مصرف ۲۰۰ میلی گرم کافئین (۲ تا ۳ فنجان قهوه) در روز برای از بین بردن سردرد کافیست.

پنیر: به عقیده‌ برخی از متخصصان پنیر جزو مواد غذایی ایجادکننده‌ دردهای میگرنی است. نتایج بررسی ‌های متعدد نشان می ‌دهد که آمین‌ های موجود در ترکیب برخی از پنیرها مانند «تیرامین» می ‌تواند باعث بروز میگرن و تشدید آن شود. افراد مبتلا به میگرن نسبت به پنیر حساس هستند و بهتر است از پنیرهای تخمیر شده بپرهیزند.

سس سویا: مونوسدیم گلوتامات که در سس سویا به عنوان یک افزودنی استفاده می شود، علت بروز سردردهای وحشتناک در ۱۰ تا ۱۵ درصد از افرادی است که به سردردهای میگرنی مبتلا هستند. سس سویا در واقع بسیار شور بوده و می تواند منجر به کم آبی بدن و در نهایت شروع سردرد شود.

منبع:شفا آنلاین
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
haraz1
شیرین عسل1
زر فروکتوز
روغن نازگل
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
گروه صنعتی نان سحر
گروه صنعتی پارس استا
آرد سازی پوسان
فودیار
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
تیتر20
اقتصاد سبز
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی مسرور
تک ماکارون
صنایع غذایی سحر همدان
آب معدنی واتا
vioni
جوان
صنایع غذایی دلوسه
زر ماکارون
رستوران حاج محسن1
ارسال پیامک
آیدین
صنایع غذایی ب آ
www.addlikebutton.net