چهار شنبه 1 اسفند ماه 1397  -  Wednesday, February 20, 2019
انتخابات اتاق بازرگانیeco 1
خواندنی ها
2
سه شنبه 5 دى ماه 1396 ساعت 8:5

مهمترین عامل سردرد که در رژیم غذایی شما پنهان شده

غذا و تغذیه> برخی غذاهای متداول که ما در رژیم های روزانه استفاده می کنیم گاهی ممکن است باعث آغاز سردرد میگرنی شوند.

افرادی که از سردردهای میگرنی رنج می برند باید رژیم غذایی خود را به دقت بررسی کنند تا متوجه شوند که معمولا بعد از خوردن چه غذایی دچار سردرد می شوند.

بستنی: نتایج یک پژوهش انگلیسی که روی ۱۴۵ نفر انجام شده است نشان می ‌دهد که بستنی نیز می‌ تواند یکی از عوامل ایجاد میگرن شود به خصوص اگر فرد با سرعت زیاد آن را میل کند. توجه داشته باشید که به عقیده‌ محققان بستنی و محصولات مشابه آن باعث ایجاد میگرن نمی ‌شوند اما باعث بروز دردهای ناگهانی و زودگذر خواهند شد. اگر به میگرن مبتلا هستید با آرامش و کم ‌کم از بستنی‌ را میل کنید.

موز: موز معمولا در لیست محصولات غذایی تشدید کننده سردرد نیست اما می تواند برای افرادی که به تیامین حساسیت دارند، درست مانند پنیر، آغازگر سردرد باشد.

پاستاها و کیک ها: رژیم ‌های غذایی می ‌تواند روی بروز دردهای میگرنی تاثیر بگذارد. افرادی که دچار مشکل عدم تحمل گلوتن (سلیاک) هستند بیشتر در معرض مشکل قرار دارند. محققان روی ۹۰ بیمار که مبتلا به میگرن و سلیاک هستند مطالعه کرده و روی رژیم غذایی ‌شان بررسی‌ های انجام دادند. بعد از ۶ ماه درمان و کنترل رژیم غذایی یک نفر از میگرن خلاص و در مشکل سه فرد دیگر بهبودی قابل‌ملاحظه‌ ای مشاهده شد. در مصرف مواد غذایی حاوی گلوتن مانند نان، پاستاها، کیک‌ ها، پیتزاها و ساندویچ و غیره احتیاط کنید.

ماست پرچرب: نتایج یک پژوهش آمریکایی نشان می‌ دهد که میزان بالای چربی خون می‌ تواند عاملی برای بروز دردهای میگرنی شود. این محققان به مدت ۱۲ هفته روی ۵۴ بیماری میگرنی بررسی‌ هایی انجام دادند. به این ترتیب که جزئیات بیماری و رژیم غذایی آن‌ ها را به طور دقیق بررسی کردند. سپس میزان چربی‌ های مصرفی این افراد را ۲۰گرم کاهش دادند. همین مسئله باعث کاهش شدت و مدت دردهای میگرنی شد. اگر شما هم میگرن دارید بهتر است از مصرف مواد غذایی خیلی چرب به خصوص لبنیات بپرهیزید.

الکل: مواد نگهدارنده موجود در نوشیدنی های الکلی به نام سولفیتها با سردردهای میگرنی ارتباط مستقیم دارند. الکل در هر شکلی منجر به افزایش جریان خون به مغز و کم آبی بدن و در نتیجه بروز سردرد شود.

قهوه: کافئین اگرچه در برخی از افراد از بین برنده سردرد است اما در برخی از کسانی که داروهای برطرف کننده میگرن را مصرف می کنند، می تواند ماشه سردرد تلقی شود. تحقیقات نشان می دهد که تنها مصرف ۲۰۰ میلی گرم کافئین (۲ تا ۳ فنجان قهوه) در روز برای از بین بردن سردرد کافیست.

پنیر: به عقیده‌ برخی از متخصصان پنیر جزو مواد غذایی ایجادکننده‌ دردهای میگرنی است. نتایج بررسی ‌های متعدد نشان می ‌دهد که آمین‌ های موجود در ترکیب برخی از پنیرها مانند «تیرامین» می ‌تواند باعث بروز میگرن و تشدید آن شود. افراد مبتلا به میگرن نسبت به پنیر حساس هستند و بهتر است از پنیرهای تخمیر شده بپرهیزند.

سس سویا: مونوسدیم گلوتامات که در سس سویا به عنوان یک افزودنی استفاده می شود، علت بروز سردردهای وحشتناک در ۱۰ تا ۱۵ درصد از افرادی است که به سردردهای میگرنی مبتلا هستند. سس سویا در واقع بسیار شور بوده و می تواند منجر به کم آبی بدن و در نهایت شروع سردرد شود.

منبع:شفا آنلاین
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
شیرین عسل1
روغن نازگل
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
زر فروکتوز
haraz1
ghoncheh
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی مسرور
اقتصاد سبز
آب معدنی واتا
زر ماکارون
گروه صنعتی پارس استا
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
آیدین
تیتر20
جوان
فودیار
تک ماکارون
گروه صنعتی نان سحر
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی سحر همدان
ارسال پیامک
آرد سازی پوسان
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی دلوسه
vioni
صنایع غذایی ب آ
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
www.addlikebutton.net