یک شنبه 15 تير ماه 1399  -  Sunday, July 5, 2020
pegaheco 1
اخبار برگزیده
1
پنج شنبه 20 خرداد ماه 1395 ساعت 13:40

روایت بانک مرکزی از آخرین تحولات قیمت مواد غذایی در آستانه ماه رمضان

مواد غذایی> در آستانه ماه رمضان میوه‌های تازه با 14.5 درصد بیشترین میزان رشد را در بین کالاهای اساسی به خود اختصاص داد، اما گوشت و مرغ ارزان شد.

تازه‌ترین گزارش بانک مرکزی از تغییرات قیمتی کالاهای خرده‌فروشی در هفته منتهی به 14 خرداد‌ماه سال جاری بیانگر ثبات قیمت در روغن نباتی، چای و لبنیات نسبت به هفته ماقبل آن است.

این در حالی است که تخم‌مرغ بعد از میوه‌های تازه با 6.3 درصد بیشترین افزایش قیمت را داشته و هر شانه 7000 تا 10 هزار تومان به فروش رفت.

در گروه برنج و حبوبات رشد حدود 3.5 درصدی برای برنج درجه یک و نیم درصدی برای برنج درجه دو ثبت شده است. در گروه حبوبات نیز قیمت تمام اقلام این گروه بین نیم تا 1.5 درصد کاهش یافت.

اما گوشت قرمز و گوشت مرغ در آستانه ماه رمضان با کاهش همراه بود به‌طوری که هر کیلوگرم گوشت قرمز با کاهش 0.3 درصدی حدود 35 هزار تومان و هر کیلو گوشت مرغ با کاهش 0.6 درصدی حدود 6800 تومان در سطح شهر فروخته شد.

منبع:ایسنا
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
شیرین عسل1
nazgol
goncheh1
زرفروکتوز1
pegah3
sobhan
haraz1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
آب معدنی واتا
صنایع غذایی مسرور
رستوران حاج محسن1
آرد سازی پوسان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی دلوسه
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
ارسال پیامک
آیدین
صنایع غذایی ب آ
تیتر20
زر ماکارون
گروه صنعتی پارس استا
vioni
گروه صنایع  غذایی نان آوران
تک ماکارون
صنایع غذایی سحر همدان