شنبه 3 آبان ماه 1399  -  Saturday, October 24, 2020
eco 1pegah
اخبار برتر
0
شنبه 12 بهمن ماه 1398 ساعت 16:30

صرفه جویی ارزی ۱ میلیارد دلاری با افزایش تولید داخلی شکر

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: در هفت سال گذشته با تلاش های انجام شده برای افزایش تولید، میزان واردات شکر بسیار کاهش پیدا کرده و حدود یک میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی در کشور داشته‌ایم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از ایانا، عباس کشاورز سرپرست وزارت جهاد کشاورزی در جلسه برنامه ریزی و هماهنگی کشت چغندرقند بهاره اظهار کرد: در سال ۹۷ تغییرات نرخ ارز در بخش صنعت و کشاورزی تاثیرگذار و این تغییرات از نظر اقتصادی به نفع تولید داخل بوده است.

کشاورز با اشاره به این که رقابت در تولیدکنندگان و مداخلات دولت در مورد تغییر قیمت ها شفاف‌تر شده است، ادامه داد: رغبت چغندرکاران برای تولید هم با بالا رفتن قیمت آن افزایش یافت و باعث امید به درآمد بیشتر در کشاورزان شد.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: ما باید هر چه می‌توانیم کالاهای نهایی را به قیمت واقعی برسانیم، همانطور که با نیمایی شدن ارز اختصاص یافته به واردات گوشت، مشکلات آن حل شد، نیمایی شدن ارز واردات شکر نیز فضای رشد تولید داخلی را فراهم می کند.

کشاورز با اشاره به این که در سال ۹۸ به خاطر عواقب سیل در تولید چغندر قند دچار مشکل شدیم، ادامه داد: این مساله باعث شد قیمت شکر افزایش پیدا کند.

وی در زمینه پرداخت به موقع پول کشاورزان ابراز امیدواری کرد: باید از بخش کشاورزی و کشاورزان حمایت کنیم تا برای کشت مجدد ایجاد انگیزه شود که در این راستا، به همکاری و همیاری کارخانجات و انجمن ها هم نیاز داریم.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی اذعان کرد: در هفت سال گذشته با تلاش های انجام شده برای افزایش تولید، میزان واردات شکر بسیار کاهش پیدا کرده و حدود یک میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی در کشور داشته‌ایم.

وی تأکید کرد: چغندرقند محصول استراتژیک محسوب می‌شود و در تولید شکر، علوفه و در پایداری تولید برخی محصولات نقش دارد.

کشاورز در رابطه با سرمایه گذاری در بخش کشاورزی عنوان کرد: باید برای سرمایه گذاران ایجاد انگیزه شود که این کار باید از سوی انجمن ها انجام شود و با ایجاد انگیزه سرمایه گذاران را به این بخش هدایت کنند.

وی تاکید کرد: ایجاد کارخانه در مناطق چغندرخیز باعث کاهش بسیاری از هزینه ها می‌شود.

در ادامه این جلسه، جواد وفابخش قائم مقام معاونت زراعت اظهار کرد: کشت چغندرقند، در زمینه حفظ امنیت غذایی با ضریب خوداتکایی و بهره وری آب از اهمیت بالایی برخوردار است که در این رابطه اقدامات مناسبی انجام شده و با رهنمودهای مهندس کشاورز توفیقات خوبی به دست آمده است.

وی افزود: در زمینه رعایت الگوی کشت، کشت نشایی، کشت‌های متراکم و انتقال کشت بهاره به پاییزه عملکرد خوبی داشته‌ایم و امیدواریم در سال های آینده هم این روند ادامه داشته باشد.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
pegah4
nazgol
goncheh1
زرفروکتوز1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
sobhan
شیرین عسل1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
رستوران حاج محسن1
آیدین
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی سحر همدان
تیتر20
vioni
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
تک ماکارون
آرد سازی پوسان
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی ب آ
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی مسرور
زر ماکارون
آب معدنی واتا
ارسال پیامک
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی دلوسه