شنبه 2 تير ماه 1397  -  Saturday, June 23, 2018
مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markketyeco 1
رستوران گردی
1
دو شنبه 13 دى ماه 1395 ساعت 11:12

رستوران کالوک، یک ایتالیایی اصیل

دلتان می‌خواهد یک قرار دونفره خاص داشته باشید؟ یا عزیزانتان را به مناسبت تولد یا سالگرد سورپرایز کنید؟ اگر می‌خواهید یک رستوران زیبا و دنج انتخاب کنید که یک سرآشپز معروف و حرفه‌ای غذاهایی با بهترین کیفیت برایتان آماده کند یا از حجم کم غذاهای ایتالیایی ناراضی هستید؛ حتما به رستوران ایتالیایی «کالوک» در بلوار 24 متری سعادت آباد سر بزنید. رستورانی که از متد خاص سرآشپز معروف ایتالیا «سالواتی» استفاده می‌کند و خود او هم با بازدید از این رستوران مهر تاییدی بر این ادعا می‌زند.

یک کادر حرفه‌ای

سرآشپز رستوران کالوک «حمیدرضا رنجبر» است که حتما او را در تلویزیون دیده‌اید. این سرآشپز حرفه‌ای، درباره غذاهای این رستوران می‌گوید:« استیک‌های رستوران ما را در هیچ رستوران دیگری با این کیفیت پیدا نمی‌کنید؛ چرا که ما از گوشت‌های فریز شده و سس‌های معمول برای مزه دار کردن استفاده نمی‌کنیم که بافت گوشت را تغییر می‌دهند.» در منوی رستوران، در کنار استیک‌ها به سس‌های جالب و جدیدی مانند سس آلبالو برمی‌خورید. رنجبر درباره‌ این سس‌ها می‌گوید:« در بیشتر رستوران‌ها استیک با سس قارچ سرو می‌شود. ولی ما علاوه بر سس قارچ؛ از سس آلبالو استفاده می‌کنیم که هم طعمی‌ جدید و بسیار دلپذیر به گوشت می‌دهد؛ هم برای افرادی که دوست دارند پخت استیک مدیوم باشد مناسب است. چرا که به خاطر رنگ سس، خون گوشت مشخص نمی‌شود و خوردنش لذت بیشتری خواهد داشت. ما از سس‌های جدید و متفاوت استفاده می‌کنیم که هر ذائقه‌ای را راضی خواهد کرد.»




غذایی با طعم سلامتی

 در رستوران کالوک به سلامتی شما اهمیت زیادی داده می‌شود. این را از دورچین‌هایی که برای هر غذا فرق می‌کنند هم می‌توان متوجه شد. رنجبر با دقتی که روی خواص و عوارض هر ماده غذایی دارد؛ خیال شما را از بابت کیفیت و سلامت غذا راحت می‌کند و می‌گوید:« سس آلبالو و سس آمریکایی که به همراه استیک‌های ما سرو می‌شود؛ جذب آهن را افزایش می‌دهد. نسبت سبزیجات به گوشت هم طبق استاندارد‌های جهانی رعایت می‌شود. نکته دیگری که ما به آن توجه می‌کنیم؛ استفاده نکردن از آرد است که موجب نفخ کردن می‌شود. ما به جای این فرمول از ترکیباتی مانند خامه و خردل استفاده می‌کنیم.»

 یکی دیگر از نقاط قوت کالوک نسبت به سایر رستوران‌های ایتالیایی؛ حجم غذاست. به گفته سرآشپز رستوران، غذاهای ایتالیایی بعد از غذاهای فرانسوی، کم حجم ترین غذاها هستند؛ اما در این رستوران مقدار غذا بنا بر ذائقه‌ایرانی تعیین شده است و حتی با وجود اینکه در سایر رستوران‌های ایتالیایی برای سالاد سزار از 70 گرم مرغ استفاده می‌شود، در کالوک سه برابر این مقدار؛ یعنی 200 گرم مرغ برای یک پرس سالاد سزار استفاده می‌شود.




محیطی فراتر از رستوران

از درب خاص چوبی که وارد رستوران می‌شوید؛ محیط بزرگ و چیدمان اصولی میزها توجه‌تان را جلب می‌کند. برخلاف رستوران‌های ایتالیایی که محیط را تاریک می‌کنند که برای اغلب افراد خوشایند نیست؛ کالوک نورپردازی حرفه‌ای و جذابی دارد و به خاطر رنگ‌های روشن به کار رفته در دکورش و موسیقی دلنشینی که پخش می‌شود؛ در همان نگاه اول حس خوبی به رستوران خواهید داشت. قاب‌های زیبای روی دیوار و ‌هارمونی رنگ وسایل مورد استفاده؛ لذت غذا خوردن در کالوک را برای شما چند برابر می‌کنند.



پیشنهاد ویژه

در منوی کالوک پیشنهاد‌های متنوعی از انواع سالاد، نوشیدنی، پیتزا، خوراک، پاستا، استیک و ... وجود دارد که باعث می‌شود هر بار به‌این رستوران مراجعه می‌کنید بتوانید طعم‌های متنوعی را تجربه کنید. اما اگر سالاد سزار و سالاد اسفناج این رستوران را یک بار امتحان کنید؛ قطعا عضو ثابت سفارش شما در آینده خواهد شد. علاوه بر این سالاد‌ها که تقریبا سر همه میزها پیدا می‌شوند؛ استیک فلورنتین، بشقاب دریایی و میکس گریل هم غذاهایی هستند که در تعداد بسیار بالایی سفارش داده می‌شوند و طرفداران زیادی دارند. 



یکی از نکات جالب توجه ‌این رستوران، قیمت متوسط آن است که با توجه به قرار گرفتن در یکی از بهترین مناطق تهران و سطح بالای رستوران و کیفیت غذاها، یک نقطه قوت بسیار قوی برای کالوک به حساب می‌آید. علاوه بر این؛ اگر عضو فیدیلیوکلاب باشید می‌توانید از تخفیف‌های ویژه‌ این رستوران هم استفاده کنید. البته اگر قصد سر زدن به کالوک را دارید، بهتر است مثل اکثر مشتریان این رستوران؛ از قبل رزرو کنید.





آدرس: سعادت آباد بلوار24 متری نبش چهارم شرقی
تلفن: 22347995

منبع:فیدیلیو
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
haraz1
زر فروکتوز
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
شیرین عسل1
روغن نازگل
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی ب آ
گروه صنایع  غذایی نان آوران
vioni
تیتر20
صنایع غذایی مسرور
آب معدنی واتا
صنایع غذایی سحر همدان
صنایع غذایی دلوسه
آیدین
گروه صنعتی پارس استا
گروه صنعتی نان سحر
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
اقتصاد سبز
جوان
ارسال پیامک
زر ماکارون
رستوران حاج محسن1
تک ماکارون
فودیار
www.addlikebutton.net