شنبه 2 تير ماه 1397  -  Saturday, June 23, 2018
eco 1مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markkety
بازار
2
چهار شنبه 19 ارديبهشت ماه 1397 ساعت 13:34

کاهش نرخ های کاکائو، قهوه، آب پرتقال و افزایش بهای شکر در بورس نیویورک

مواد غذایی> اقتصاد غذا - در پایان معاملات بورس نیویورک در روز سه شنبه مورخ هشتم مه نرخ شکر برای تحویل در ژوئیه با 0.25 سنت افزایش به هر پوند 11.57 سنت رسید.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فودپرس»، نرخ پایان معاملات شکر به نرخ بالای فصلی آن نزدیک تر شد زیرا در بازار کمبودهای پوششی وجود داشت.
در ضمن قیمت قهوه برای تحویل در ژوئیه با 0.12 سنت کاهش به هر پوند 119.55 سنت تنزل یافت. نرخ پایان معاملات قهوه به نرخ پایین فصل جاری نزدیک تر شد. کارشناسان برآورد می کنند روند نزولی قیمت قهوه در هفته جاری شتاب می گیرد زیرا بازار این محصول کم رونق است.
از قیمت کاکائو نیز در بورس مذکور 81 دلار کاسته شد و هر تن 2767 دلار به فروش رفت. قیمت کاکائو در پایان معاملات به نرخ های پایین فصلی نزدیک بود. از قیمت پنبه نیز 0.32 سنت کاسته شد و هر پوند 85.67 سنت معامله گردید. نرخ آب پرتقال برای تحویل در ژوئیه با 0.1 سنت کاهش به هر پوند 1.636 دلار رسید که به نرخ پایین فصلی نزدیک بود. فروش های سوداگرانه عاملی کاهنده برای نرخ آب پرتقال محسوب می شد. در شرایط کنونی بازار آب پرتقال با مازاد خرید مواجه شده است و به اصلاح قیمت نیاز دارد.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن نازگل
شیرین عسل1
زر فروکتوز
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
haraz1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی سحر همدان
آرد سازی پوسان
زر ماکارون
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
اقتصاد سبز
صنایع غذایی ب آ
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی دلوسه
تک ماکارون
تیتر20
صنایع غذایی مسرور
گروه صنعتی نان سحر
vioni
جوان
رستوران حاج محسن1
آیدین
آب معدنی واتا
ارسال پیامک
گروه صنعتی پارس استا
فودیار
www.addlikebutton.net