چهار شنبه 1 اسفند ماه 1397  -  Wednesday, February 20, 2019
eco 1انتخابات اتاق بازرگانی
بازار
2
چهار شنبه 19 ارديبهشت ماه 1397 ساعت 13:34

کاهش نرخ های کاکائو، قهوه، آب پرتقال و افزایش بهای شکر در بورس نیویورک

مواد غذایی> اقتصاد غذا - در پایان معاملات بورس نیویورک در روز سه شنبه مورخ هشتم مه نرخ شکر برای تحویل در ژوئیه با 0.25 سنت افزایش به هر پوند 11.57 سنت رسید.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فودپرس»، نرخ پایان معاملات شکر به نرخ بالای فصلی آن نزدیک تر شد زیرا در بازار کمبودهای پوششی وجود داشت.
در ضمن قیمت قهوه برای تحویل در ژوئیه با 0.12 سنت کاهش به هر پوند 119.55 سنت تنزل یافت. نرخ پایان معاملات قهوه به نرخ پایین فصل جاری نزدیک تر شد. کارشناسان برآورد می کنند روند نزولی قیمت قهوه در هفته جاری شتاب می گیرد زیرا بازار این محصول کم رونق است.
از قیمت کاکائو نیز در بورس مذکور 81 دلار کاسته شد و هر تن 2767 دلار به فروش رفت. قیمت کاکائو در پایان معاملات به نرخ های پایین فصلی نزدیک بود. از قیمت پنبه نیز 0.32 سنت کاسته شد و هر پوند 85.67 سنت معامله گردید. نرخ آب پرتقال برای تحویل در ژوئیه با 0.1 سنت کاهش به هر پوند 1.636 دلار رسید که به نرخ پایین فصلی نزدیک بود. فروش های سوداگرانه عاملی کاهنده برای نرخ آب پرتقال محسوب می شد. در شرایط کنونی بازار آب پرتقال با مازاد خرید مواجه شده است و به اصلاح قیمت نیاز دارد.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن نازگل
شیرین عسل1
ghoncheh
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
زر فروکتوز
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی دلوسه
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
vioni
صنایع غذایی ب آ
فودیار
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
جوان
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنایع  غذایی نان آوران
ارسال پیامک
آیدین
صنایع غذایی مسرور
گروه صنعتی نان سحر
تک ماکارون
رستوران حاج محسن1
اقتصاد سبز
آب معدنی واتا
گروه صنعتی پارس استا
آرد سازی پوسان
زر ماکارون
تیتر20
www.addlikebutton.net