دو شنبه 7 بهمن ماه 1398  -  Monday, January 27, 2020
eco 1pegah
خواندنی ها
1
چهار شنبه 5 مهر ماه 1396 ساعت 9:23

بهترین ظرف برای مصرف غذاهای داغ

مواد غذایی> رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اهمیت توجه به اصول بهداشتی و سلامتی مواد غذایی و آشامیدنی نذری در دهه اول محرم از مردم خواست تا غذا و نوشیدنی های داغ را در ظروف گیاهی و کاغذی، مصرف کنند.

نسترن محمدی افزود: در تهیه غذاهای نذری باید به سلامت مواد غذایی توجه کافی به عمل آید و تمام موارد مصرفی از جمله رب، ادویه ها و حبوبات باید دارای پروانه بهداشتی ساخت ازسازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت باشند.

وی ادامه داد:در استفاده از ظروف یکبار مصرف نیز توصیه می شود برای محصولات داغ از ظروف کاغذی استفاده شود بطورمثال بجای لیوان های پلاستیکی جهت صرف چای و شیر داغ از لیوان های کاغذی استفاده شود.

وی ادامه داد: همچنین ظروف گیاهی بهترین ظرف جهت مصرف غذاهای چرب و داغ است بنابراین توصیه می شود در این موارد از ظروف فوم و آلومینیومی استفاده نشود.

منبع:شفا آنلاین
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
sobhan
haraz1
پگاه
زرفروکتوز1
nazgol
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
شیرین عسل1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
تیتر20
صنایع غذایی سحر همدان
رستوران حاج محسن1
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی مسرور
صنایع غذایی دلوسه
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
زر ماکارون
آیدین
آرد سازی پوسان
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی ب آ
آب معدنی واتا
گروه صنعتی نان سحر
ارسال پیامک
تک ماکارون
vioni
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران