یک شنبه 3 شهريور ماه 1398  -  Sunday, August 25, 2019
eco 1pegah
خواندنی ها
1
چهار شنبه 5 مهر ماه 1396 ساعت 9:23

بهترین ظرف برای مصرف غذاهای داغ

مواد غذایی> رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اهمیت توجه به اصول بهداشتی و سلامتی مواد غذایی و آشامیدنی نذری در دهه اول محرم از مردم خواست تا غذا و نوشیدنی های داغ را در ظروف گیاهی و کاغذی، مصرف کنند.

نسترن محمدی افزود: در تهیه غذاهای نذری باید به سلامت مواد غذایی توجه کافی به عمل آید و تمام موارد مصرفی از جمله رب، ادویه ها و حبوبات باید دارای پروانه بهداشتی ساخت ازسازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت باشند.

وی ادامه داد:در استفاده از ظروف یکبار مصرف نیز توصیه می شود برای محصولات داغ از ظروف کاغذی استفاده شود بطورمثال بجای لیوان های پلاستیکی جهت صرف چای و شیر داغ از لیوان های کاغذی استفاده شود.

وی ادامه داد: همچنین ظروف گیاهی بهترین ظرف جهت مصرف غذاهای چرب و داغ است بنابراین توصیه می شود در این موارد از ظروف فوم و آلومینیومی استفاده نشود.

منبع:شفا آنلاین
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
پگاه
ghoncheh
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
شیرین عسل1
haraz1
زرفروکتوز1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
تیتر20
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
زر ماکارون
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی سحر همدان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
vioni
تک ماکارون
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی ب آ
آب معدنی واتا
صنایع غذایی مسرور
گروه صنعتی پارس استا
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی دلوسه
گروه صنعتی نان سحر
ارسال پیامک
آیدین