یک شنبه 3 تير ماه 1397  -  Sunday, June 24, 2018
تلگرام فودپرس
بازار ارز
eco3
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
رستوران گردی
در رستوران ساب‌وی  تهران ماجراجویی کنید!

در رستوران ساب‌وی تهران ماجراجویی کنید!

مواد غذایی> «آقا ببخشید، ساندویچ رویال ویژه چی توش داره؟»، «دستت درد نکنه، توی یکیشون خیارشور نذار، به یکیشون هم سس نزن»، «ای بابا یادم رفت بگم گوجه نذاره. حالا باید ساندویچ رو باز کنم تا گوجه‌ها رو در بیاریم»، دیالوگ‌هایی از این قبیل، با کمی شدت و ضعف، تبدیل شده به بخشی از پروسه‌ی کسالت بار ایستادن در صف ساندویچی‌ها و سفارش غذایی که خوردنش 5 دقیقه طول می‌کشد و سفارش دادن و انتظار کشیدنش نیم ساعت.
آشنایی با مشهورترین فود کورت های تهران

آشنایی با مشهورترین فود کورت های تهران

فود کورت ها شباهت بسیاری به کافه تریاها دارند، تنوع و گوناگونی غذاهای فود کورت ها به اندازه ای است که می تواند پاسخگوی ذائقه تمام مشتریان باشد.
طعم تنوع در فودکورت چارسو

طعم تنوع در فودکورت چارسو

میان شلوغی خیابان‏های حافظ و جمهوری، درست جایی که بوی تهران قدیم می‏دهد، در دل مرکز خرید چارسو، جاییست برای چشیدن طعم تنوع آن هم در فضایی مدرن. جایی که هم فال است و هم تماشا و به تازگی طعم تنوع غذا!
تنوع غذایی و کیفیت بالا در رستوران پاپایا

تنوع غذایی و کیفیت بالا در رستوران پاپایا

حتما شما را دوباره می بینیم این شعار رستوران پاپایا است. رستورانی بین المللی که در خیابان آپادانا واقع شده رستورانی که هم منوی رنگارنگی دارد و هم جای دنجی برای صرف یک وعده غذای با کیفیت به حساب می آید. منو پاپایا ترکیبی است از غذاهای ایتالیایی ، ایرانی ، گیلکی ، فرانسوی و ...
زیبایی و تازگی در رستوران سان لیو

زیبایی و تازگی در رستوران سان لیو

بعد از ونک ، تیراژه و هایپر استار شعبه ی جدیدی از سان لیو در جردن افتتاح شده ، شعبه ای که شاید شباهت ظاهری زیادی نسبت به بقیه ی شعبه با همان منو و طبق اصول اولیه ی رستوران یعنی سلامت و تازگی در غذاها شروع به کار کرده است.
تورهای تازه خوری ماهی در مجموعه رستوران های حاج محسن

تورهای تازه خوری ماهی در مجموعه رستوران های حاج محسن

این روزها، در شمال و دریای مازندران، برای صنعت صید ماهی، روزهای خاصی محسوب می شود و فصل صید انواع ماهی در این دریا شروع شده است.
شرط جالب برای ورود به این رستوران خاص در تهران

شرط جالب برای ورود به این رستوران خاص در تهران

در محله پر از رستورانِ پاسداران، رستورانی وجود دارد که برای وارد شدن به آن تنها یک شرط وجود دارد: "با لبخند وارد شوید!" صاحب رستوران علاوه بر شوخ طبعی و شکمویی، رابطه خانوادگی دیرینه‌ای هم با رستوران‌های معروف تهران مثل هانی، تهران برگر، طریقت و زمرد دارد و همانجور که خودش می‌گوید رستوران‌داری در خمیره خانوادگی‌شان است!
طعم غذای گیلکی در رستوران بنه

طعم غذای گیلکی در رستوران بنه

مواد غذایی> رستوران گیلکی بنه در اتوبان حقانی یک رستوران گیلکی است رستورانی که با وجود تازه تاسیس بودن اما کم تجربه نیست ، این رستوران از سال 90 در خیابان آپادانا مشغول به فعالیت بود و مجموعه ی ششناخته شده ای به حساب می آید ، اما به دلیل مشکلاتی که مشتریان رستوران برای پیدا کردن جای پارک داشتند و یک سری مسائل دیگر این رستوران به محل کنونی خود در کنار پارک آب و آتش انتقال پیدا کرد.
مانژیامو رستورانی ماندگار

مانژیامو رستورانی ماندگار

بعد از سالها کار و تجربه در رستوران های معروف تا راه اندازی رستورانهای کوچک و بزرگ در تهران و شهرستان ، دوباره برگشتم به محله قدیمی یوسف آباد خیابان 64، صحبت از خیابان 64 که میشه من و کلی آدم رستوران برو به یاد رستوران سفید و کلاسیک مانژیامو می افتیم که حالایک ماهی هست جاشو داده به ماژور .
کباب کوبیده خوب کجا بخوریم؟

کباب کوبیده خوب کجا بخوریم؟

غذا و تغذیه> از خوردن کباب کوبیده با طعم‌های پیاز، دنبه و یا نان خشک به ستوه آمده‌اید؟
کله پاچه خوری با 40 درصد تخفیف!

کله پاچه خوری با 40 درصد تخفیف!

مواد غذایی> کله پاچه در کشور ما بسیار پرطرفدار است و به جرات می توان گفت، لذیذترین، دلچسب‌ترین و محبوب‌ترین غذای سنتی ایرانی شناخته می شود.
در رستوران دیم خاطره بسازید!

در رستوران دیم خاطره بسازید!

مواد غذایی> برای خیلی از ما، یک رستوران خوب به جز فضای زیبا و غذای دلچسب و البته سرویس عالی یک آیتم مهم دارد که باعث می‌شود آن رستوران برای همیشه در ذهنمان باقی بماند.آیتمی که چیزی نیست جز خاطراتی که در آن رستوران برایمان ساخته می‌شود. "دیم" از همان دست رستوران‌هاست.
رمضان امسال، در

رمضان امسال، در "رستوران دارچین" افطار کنید

مواد غذایی> دارچین با آن دیوارهای طلایی و سنگ‌نگاره‌هایی که توسط صاحب رستوران و در دوران مجسمه‌سازی‌اش به هنرمندی تمام ساخته شده و البته بشقاب‌های متفاوت و پذیرایی عالی‌اش نیاز به معرفی ندارد. امکان ندارد کسی یک بار پایش به دارچین بیفتد و به مشتری پر و پا قرص آن تبدیل نشود. عجیب نیست که دارچین مدت‌هاست به یکی از بهترین رستوران‌های فیدیلیو کلاب از لحاظ فروش و رضایت مشتریان تبدیل شده است.
دونات خوری در

دونات خوری در "دونات تایم"

دونات تایم، نام یک دونات فروشی در بلوار اندرزگو تهران است که به تازگی افتتاح شده است.
رستوران ایسترن پالاس؛ رونمایی از نخستین دستور غذایی حامی محیط زیست و شرایط اقلیمی ایران

رستوران ایسترن پالاس؛ رونمایی از نخستین دستور غذایی حامی محیط زیست و شرایط اقلیمی ایران

رستوران گردی> در بین جمعی دوستانه از خبرنگاران تهران از غذایی ابتکاری با استفاده از دانه های کینوا Quinoa در رستوران ایسترن پالاس رونمایی شد.
از رستوران توالتی تا میمون‌های پیشخدمت

از رستوران توالتی تا میمون‌های پیشخدمت

رستوران‌گردی این روزها جزو تفریحات بسیاری از گردشگران محسوب می شود که حاضرند برای یک وعده غذای لذیذ که تاکنون نخورده اند، حسابی پول هزینه کنند. اگر شما هم از افراد شکمو هستید، توصیه می‌کنیم با عجیب‌ترین رستوران‌های جهان آشنا شوید.
گران‌ترین پیتزای جهان در رستوران یک ایرانی

گران‌ترین پیتزای جهان در رستوران یک ایرانی

نادر حاتمی صاحب و سرآشپز پیتزا «استیوستن» در شهر «ونکوور» کانادا، باز هم یک پیتزای بسیار گران و جدید را عرضه کرده است.
پیتزای بدون سوسیس و کالباس و روغن در فست فود 3 سین

پیتزای بدون سوسیس و کالباس و روغن در فست فود 3 سین

فست فود «3سین»در مدت زمان کوتاه فعالیت خود، توانسته جایگاه خود را به عنوان یک برند غذایی سالم و سلامت بین مردم پیدا کند و با شعار «فست فود ساده، سازگار، سلامت» شعبات خود را در سطح شهر تهران گسترش دهد.
 تجربه ای نو در رستوران خانه آسیایی

تجربه ای نو در رستوران خانه آسیایی

این روزها مجتمع پارک پرنس به بورس رستوران‌های شیک و فنسی تبدیل شده و با فضای دنج و آرام خود یکی ازبهترین گزینه‌ها برای کسانی است که با سلیقه و وسواس رستوران خود را انتخاب می‌کنند. تیم فیدیلیو این بار به سراغ رستوران خانه آسیایی رفت تا با مدیریت آن گپ و گفتگوی کوتاهی داشته باشد.
لذت کافی را در رستوران تیامو تجربه کنید

لذت کافی را در رستوران تیامو تجربه کنید

شاید برای شما هم جالب باشد که با یکی از قدیمی ترین کافی شاپهای آشنا شوید. کافه تیامو در سال ٧٩ در میدان کاج در منطقه سعادت آباد فعالیت خود را شروع کرد و همچنان مشغول به کار است. شعبه دوم که هم کافه و هم رستوران است، باز هم در سعادت آباد حدود سه ماه است که افتتاح‌شده است. شعبه دیگر و در واقع سوم هم در گیشا به تازگی آماده خدمت‌رسانی است.
1      2     3    4    5   
روغن نازگل
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
شیرین عسل1
زر فروکتوز
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
packagingart
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی سحر همدان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
ارسال پیامک
زر ماکارون
آیدین
اقتصاد سبز
آب معدنی واتا
گروه صنایع  غذایی نان آوران
گروه صنعتی پارس استا
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
جوان
vioni
فودیار
تیتر20
صنایع غذایی ب آ
صنایع غذایی دلوسه
تک ماکارون
رستوران حاج محسن1
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی مسرور
www.addlikebutton.net