پنج شنبه 26 مهر ماه 1397  -  Thursday, October 18, 2018
تلگرام فودپرس
کامبیز
eco3
بازار ارز
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
صنایع غذایی
رستوران گردی
پاپاراتزی مثل هیچکس

پاپاراتزی مثل هیچکس

با وجود تعداد بسیارزیاد رستوران های لوکس در تهران ما شما را دعوت می کنیم به تجربه ای که قبلا نداشته اید. پاپاراتزی در قلب زعفرانیه یک اتفاق بی نظیر به حساب می آید. در بهترین منطقه شهر تهران رستورانی افتتاح شده است که اولا شبیه هیچ جای دیگر نیست و بعد اینکه با ویژگی های منحصر به فرد خود می تواند تبدیل به یکی از بهترین رستوران های تهران شود.
کافه میلانو با منوی رویایی

کافه میلانو با منوی رویایی

وقتی تصمیم می‌گیرید برای صرف نهار یا شام یک رستوران را انتخاب کنید همه جور تصور و انتخاب جلو چشمتان می‌آید اگر چند نفر باشید و با چند سلیقه متفاوت کار شما سخت‌تر می‌شود و انتخاب مشکل‌تر،خیلی کم پیش می‌آید درآن واحد یک رستوران با حفظ کیفیت پاسخگوی تمام مذاق‌ها و سلیقه ها باشد آن هم به طور حرفه‌ای .اما فقط کافیست با چندین سلیقه متفاوت به کافه میلانو بروید تا مطمئن شوید در ایران می‌توان به یک رستوران اعتماد کرد؛ زیرا بهترین‌های هر کشور را در یک جا جمع کرده‌اند.
پیتزای دلخواه شما در پیتزا آمیتیس

پیتزای دلخواه شما در پیتزا آمیتیس

کافه رستوران آمیتیس به مدت یک سال و نیم در محدوده ی خیابان فاطمی افتتاح شده است.
میهمان بهترین ها در رستوران فورچلا باشید

میهمان بهترین ها در رستوران فورچلا باشید

حتما برای شما هم جذاب است تا بدانید که اسم فورچلا به چه معناست. «فورچلا» به معنای چنگال در زبان ایتالیایی است. پس متوجه شدید که با یک رستوران با سبک و ثیاق ایتالیایی طرف هستید.
در برگر تایم فقط برگر می خوریم

در برگر تایم فقط برگر می خوریم

معمولا همه ماها وقتی اسم «برگر» می آید یاد خاطرات دوران کودکی مان می افتیم. یاد ساندویچ های خوشمزه ای که به آنها همبرگر می گفتیم و همراه پدر یا مادر سفارش می دادیم و ساندویچ مان را داخل نان های فانتزی گرد تحویل می گرفتیم و با یک کوکا کولای تگری می خوردیم. آن روزها اما کسی به ما نمی گفت که هر گردی گردو نیست و هر ساندویچی که گوشت آن گرد باشد را همبرگر نمی گویند.
ذائقه تان را به تیمو بسپارید

ذائقه تان را به تیمو بسپارید

مديريت فست فود تيمو علاقه دارد ادعا كند. مي خواهد بگويد يكي از برترين فست فودهاي فعال تهران است، مي خواهد ثابت كند بهترين كيفيت پيتزاهاي آمريكايي و ايتاليايي را دارد
سلامتی و طعم خوش زندگی، در رستوران بهرام

سلامتی و طعم خوش زندگی، در رستوران بهرام

«ما در طراحی، چیدمان، ارائه غذا و نحوه پذیرایی از متدهای مقبول و معتبر جهانی استفاده نموده ایم تا راحتی، دقت و سرعت در خدماتمان تضمین گردد.» این وعده ای است که مدیریت رستوران بهرام با مشتریان خودش می بندد. وعده ای که نه تنها در یک شعبه، بلکه در شعبه های آینده زنجیره ای برند بهرام هم همراه شما خواهد بود تا لذت پذیرایی در یک رستوران لوکس و زنجیره ای ایرانی-بین المللی را تجربه کنید.
خانجون٬ تجربه ای صمیمی از غذاهای آذری و گیلکی

خانجون٬ تجربه ای صمیمی از غذاهای آذری و گیلکی

گذشته در خود چه دارد! که این چنین در پی اش می رویم؟ چه دارد که هر آنچه در درون اش باشد، خوب یا بد را، یکدست می کنیم و همواره از آن به نیکی یاد می کنیم؟ ندیده ایم که عموما" بگویند آن حوض های آبی پر از ماهی، آن کوچه- باغ ها با درهای چوبی و ارسی های رنگی، آن غذاهایی که رایحه اش هر شکم سیری را گرسنه می کرد، آن عطر کندرها و عودها چه بی معنا بودند. اما، یاد تمام آنها را چه آنهایی که گویی زیر خروارها خاک، زیر تیک و تاک بی رحم زمان خفته اند، به خیر کرده ایم.
پاستا چارمیز فضایی دنج در میان شلوغی خیابان حافظ

پاستا چارمیز فضایی دنج در میان شلوغی خیابان حافظ

رومیزی های چهارخانه ، ظرف های سفالی رنگی، تخته سیاه و دکوراسیون چوبی؛ اینها المان های ثابتی هستند که به محض ورود به چارمیز نظرتان را جلب می کنند. المان هایی که از 4 سال پیش که رستوران راه افتاد همراه آن بودند و تا الان هم دست نخورده باقی مانده اند. چیزهایی که این رستوران را منحصربفرد کرده اند و به چارمیز هویتی خاص داده اند.
ایده های جدید، سرگرمی های متفاوت در رستوران پیچ

ایده های جدید، سرگرمی های متفاوت در رستوران پیچ

آیا تا به حال به رستوران یا کافی شاپی رفتید که چیزی رو به شما تحمیل کنند؟ مثلا برای استفاده از میزها محدودیت زمانی تعیین کنند؟ یا وقتی فاکتور رو میبینید درصد سرویسی روی اون مشاهده کنید که از اون اطلاعی نداشتید؟ یا محتویات غذا رو هنگام سفارش ندونید و وقتی سرو شد تازه بفهمید که چی داره و شاید از یک سری از اونها خوشتون نیاد؟
شما دعوتید به مهمانی خاص لوموند

شما دعوتید به مهمانی خاص لوموند

اگر کسی بخواهد لوموند را در چند کلمه تعریف کند می تواند بگوید:« تفاوت در نما، تفاوت در دکور، تفاوت در نور، تفاوت در موسیقی و ...!» جایی که برای متفاوت دیده شدن و خاص بودن مشتریانش طراحی شده و برای ایجاد این احساس متفاوت بودن از هیچ چیزی کم نگذاشته است
تجربه به یاد ماندنی غذای مکزیکی در ژیلمو

تجربه به یاد ماندنی غذای مکزیکی در ژیلمو

دو جوان، با تجربه ای بین المللی و خلاقیت های خاص جوانانه، رستورانی را در حوالی سعادت آباد راه اندازی کرده اند که ترکیب تجربه و خلاقیت آنها می تواند اکثر غذابازهای تهرانی را به داشتن رستورانی پرهیجان و البته خوشمزه امیدوار کند. رستورانی که البته الان با تنوع غذاهای مکزیکی و ایتالیایی از مشتریانش پذیرایی می کند
بونو پایه گذار سبک جدیدی از رستوران

بونو پایه گذار سبک جدیدی از رستوران

مدیریت بونو در پنجمین سال تولدش برای مشتریان زیادی که در این سال ها پیدا کرده خبرهای خوب و هیجان انگیزی دارد. مثلا برنامه های جدیدی برای توسعه شعب بونو در تهران در دست تهیه است،یا اینکه منوی کافی شاپ رستوران ونک اش را کاملا تغییر داده و از این به بعد می توانید با منوی جدید مهمانی های خاص و ویژه تان را در شعبه ونک بونو برگزار کنید.
در رستوران خاقان مانند یک شاهزاده پذیرایی شوید

در رستوران خاقان مانند یک شاهزاده پذیرایی شوید

مدیریت رستوران خاقان در سال سوم فعالیت این رستوران لوکس و دیدنی خبرهای خوشی برای مهمانانش دارد؛ مثلا اینکه غذاهای جدیدی به منوی این رستوران افزوده شده یا گواهینامه های معتبری به لحاظ بهداشتی و مدیریت کیفیت کسب کرده و یا اینکه برای مهمانان ویژه جایگاه VIP در رستوران در نظر گرفته شده است.
رستوران ورسای، تجربه ای متفاوت

رستوران ورسای، تجربه ای متفاوت

«رستوران ما بهترین رستوران تهران خواهد شد.» این وعده ای است که مدیریت رستوران ورسای بعد از چند ماه فعالیت و جلب اعتماد مهمانان زیادش می دهد. رستورانی که با توجه به پرسنل حرفه ای و فضای ویژه ای که دارد می تواند تا در روزهای آینده به گزینه اول مهمانان خاص و غذا دوست پایتخت تبدیل شود.
رستوران گردی در مانسونی

رستوران گردی در مانسونی

بعد از 15سال سابقه خوب در عرضه غذاهاي آسيايي شرقي و خاطره سازي براي مهمانان داخلي و خارجي، اين بار رستوران ويژه مانسون، با تغيير مديريت اما با پايبندي به تمام آن خاطرات خوب و به يادماندني مي خواهد از مهماناناش پذيرايي كند.
گلدانهای چوبی و گلهای رنگارنگ میزبان شما در رستوران سور

گلدانهای چوبی و گلهای رنگارنگ میزبان شما در رستوران سور

نمای زیبای سفید و زیبا با گلدانهای چوبی و گلهای رنگارنگ شما را به رستوران سور دعوت می کنند در بدو ورود آنچه جلب نظر می کند رنگ های ملایم و آرام و پرسنل کار بلد و مودبی که شما را به میز دلخواهتان راهنمایی می کنند.
تجربه پیتزای هیزمی در آروما

تجربه پیتزای هیزمی در آروما

آرومادر زبان لاتین یعنی رایحه یا بوی خوش. مدیر رستوران انگیزه خود را از انتخاب این اسم به این دلیل بیان میکند که این نوع پیتزا تنوری هیزمی که ریشه در تاریخ دارد به دلیل نوع خاص پخت آن دارای طعم و مزه و رایحه مخصوصی است که آن را از دیگر انواع متمایز می کند.
غافلگیری سلیقه های کنجکاو در رستوران باکس

غافلگیری سلیقه های کنجکاو در رستوران باکس

با طراحی کلاسیک، نورپردازی مدرن با رنگ های گرم، پرسنل حرفه ای، غذاهای بسیار خوشمزه و تزئین فوق العاده! رستوران باکس کلاسیک این روزها با چنین ایده ای به استقبال مهمانانش می رود. مهمانانی که قرار است در باکس کمی کنجکاوی شان قلقلک داده شود، چرا که شعار رستوران باکس هم همین است:«سلیقه کنجکاو شما را غافلگیر می کنیم.»
شمعدان، رستورانی برای مدیران

شمعدان، رستورانی برای مدیران

رستوران شمعدان اين روزها براي آنهايي كه به دنبال يك رستوران مدرن و با تشريفات VIP مي گردند يك پيشنهاد وي‍ژه دارد. پيشنهادي كه مي تواند روياهاي خيلي ها را محقق كند.
1    2    3      4     5   
شیرین عسل1
روغن نازگل
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
زر فروکتوز
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
packagingart
کشاورزی
گروه صنایع  غذایی نان آوران
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی ب آ
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی دلوسه
جوان
آیدین
گروه صنعتی نان سحر
آرد سازی پوسان
زر ماکارون
اقتصاد سبز
vioni
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
تیتر20
فودیار
تک ماکارون
ارسال پیامک
صنایع غذایی مسرور
آب معدنی واتا
www.addlikebutton.net