یک شنبه 11 خرداد ماه 1399  -  Sunday, May 31, 2020
اقتصاد امن
تلگرام فودپرس
eco3
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
صنایع غذایی
رستوران گردی
گلدانهای چوبی و گلهای رنگارنگ میزبان شما در رستوران سور

گلدانهای چوبی و گلهای رنگارنگ میزبان شما در رستوران سور

نمای زیبای سفید و زیبا با گلدانهای چوبی و گلهای رنگارنگ شما را به رستوران سور دعوت می کنند در بدو ورود آنچه جلب نظر می کند رنگ های ملایم و آرام و پرسنل کار بلد و مودبی که شما را به میز دلخواهتان راهنمایی می کنند.
تجربه پیتزای هیزمی در آروما

تجربه پیتزای هیزمی در آروما

آرومادر زبان لاتین یعنی رایحه یا بوی خوش. مدیر رستوران انگیزه خود را از انتخاب این اسم به این دلیل بیان میکند که این نوع پیتزا تنوری هیزمی که ریشه در تاریخ دارد به دلیل نوع خاص پخت آن دارای طعم و مزه و رایحه مخصوصی است که آن را از دیگر انواع متمایز می کند.
غافلگیری سلیقه های کنجکاو در رستوران باکس

غافلگیری سلیقه های کنجکاو در رستوران باکس

با طراحی کلاسیک، نورپردازی مدرن با رنگ های گرم، پرسنل حرفه ای، غذاهای بسیار خوشمزه و تزئین فوق العاده! رستوران باکس کلاسیک این روزها با چنین ایده ای به استقبال مهمانانش می رود. مهمانانی که قرار است در باکس کمی کنجکاوی شان قلقلک داده شود، چرا که شعار رستوران باکس هم همین است:«سلیقه کنجکاو شما را غافلگیر می کنیم.»
شمعدان، رستورانی برای مدیران

شمعدان، رستورانی برای مدیران

رستوران شمعدان اين روزها براي آنهايي كه به دنبال يك رستوران مدرن و با تشريفات VIP مي گردند يك پيشنهاد وي‍ژه دارد. پيشنهادي كه مي تواند روياهاي خيلي ها را محقق كند.
همبرگرهاي سوسن خانوم  اولین کار مجاز بـــروبکس

همبرگرهاي سوسن خانوم اولین کار مجاز بـــروبکس

تفاوتي نمي‌كند آشپز باسابقه‌اي باشيد كه رستوران‌داران براي استخدام تان سرودست مي‌شكنند يا اعضاي گروه موسيقي كه طرفداران براي اينكه غذاي رستوران?تان را امتحان كنند، پشت در رستوران صف بكشند. در هر حال كار كردن در رستوران يكي از هيجان‌انگيزترين كارهايي است كه هر آدم شكمويي مي‌تواند آرزويش را داشته باشد.
مانژیامو، خانه دوستی

مانژیامو، خانه دوستی

«آدمها همه چيز را همين طور حاضر و آماده از مغازه ها ميخرند... اما چون مغازه اي نيست که دوست معامله کند... آدمها مانده اند بي دوست... تو اگر دوست ميخواهي مرا اهلي کن.» اين ديالوگ هاي معروف كتاب «شازده كوچولو»، شعار مسئولين رستوران مانژيامو است. آنها معتقدند مهم ترين چيزي كه آدم ها را در يك رستوران جمع مي كند، دوستي است...
کالما یعنی آرام

کالما یعنی آرام

کافه «کالما» متولد 20 اردیبهشت است. یعنی تازه یک هفته است که پا به میان انبوه کافی شاپ های تهران گذاشته و یک جورهایی مهمان و تازه وارد به حساب می آید.
لذت غذانوردی در اوج

لذت غذانوردی در اوج

انسان هایی که علاقه به گردشگری دارند، به دنبال جاهای خاص هستند. برای آنها جذابیت در جزئیات یک مکان گردشی است که می خواهند به آنجا بروند. آنها دوست دارند اولین کسانی باشند که پا به آنجا می گذارند و تا سال های سال از هیجان و انرژی که در سفرشان داشته اند برای دیگران حرف می زنند. این ویژگی ها شباهت زیادی به «غذانوردها» دارد.
هرگردی، سورپرایز برگر نیست

هرگردی، سورپرایز برگر نیست

چیل، برای کسانی که می خواهند جدیدترین غذاها را با طعمی متفاوت بچشند.
1    2    3    4      5    
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
haraz1
pegah3
شیرین عسل1
nazgol
sobhan
goncheh1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
packagingart
صنایع غذایی سحر همدان
آیدین
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
آب معدنی واتا
گروه صنایع  غذایی نان آوران
زر ماکارون
آرد سازی پوسان
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
vioni
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی دلوسه
تیتر20
ارسال پیامک
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی مسرور
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی ب آ
تک ماکارون