جمعه 11 مهر ماه 1399  -  Friday, October 2, 2020
eco 1pegah
دیگه چه خبر
1
شنبه 1 دى ماه 1397 ساعت 11:47

وسواس را با این شربت عجیب و غریب درمان کنید

غذا و تغذیه> یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در درمان بیماری‌های روانی و رفع کابوس موثر دانست.

شربت افتیمون (افتیمون+گل افسنطین+گل بنفشه+عسل) حاوی ویتامین های A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، اسیدفولیک، منیزیم، منگنز، آهن، پروتئین، کلسیم، فیبر، قند ساکاروز، فراکتوز، گلوکز، آنتوسیانین، فسفر، موسیلاژ، مانیتول، اورانیل استات و غیره است.

برای بررسی خواص شربت افتیمون و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی (Traditional medicine)مطالبی را عنوان نمودند. 

مهم‌ترین خواص شربت افتیمون

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی  درباره مهم‌ترین خواص شربت افتیمون گفت: درمان وسواس، جنون، رفع انواع سردرد، صرع، تشنج، رفع خواب رفتگی و بی حسی اعضای بدن و تصفیه خون از مهم‌ترین خواص این شربت است.

وی افزود: این شربت باعث رفع بیماری‌های اسکورپوت (بیماری خونی ناشی از کمبود ویتامین C در بدن)، مالیخولیا(نوعی بیماری روانی که مقدمه جنون است) و مانیا(نوعی جنون که بیمار به دیگران حمله ور شده و آسیب می‌رساند) می‌شود.

عظمایی بیان کرد: شربت افتیمون مفرح قلب است و موجب رفع دردهای مفصلی، عصبانیت، تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر و درمان کابوس می‌شود.

وی گفت: رفع عفونت‌های معده و ناراحتی‌های گوارشی، پیشگیری از نارسایی کبد، رفع بی‌خوابی، تقویت پوست و مو از دیگر خواص بی نظیر این شربت است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: شربت افتیمون ضد انگل است و از رسوب چربی در عروق خونی پیشگیری (prevention)می‌کند.

وی گفت: این شربت برای افراد مبتلا به بیماری‌های روانی و روان پریشی بسیار مفید بوده، همچنین برای افرادی که دچار رعشه و لقوه هستند سودبخش است.

منع مصرف شربت افتیمون

عظمایی اظهار کرد: مصرف این شربت برای زنان باردار ممنوع است؛ افرادی هم که منع مصرف ندارند نباید در مصرف آن زیاده روی کنند.

مقدار مصرف شربت افتیمون

وی بیان کرد: مقدار مصرف روزانه این شربت ۳ تا ۴ لیوان و در وعده‌های صبح، ظهر، عصر و شب است.

مواد لازم شربت افتیمون (۲ لیتر)

گیاه خشک افتیمون ۶۵ گرم
گل افسنطین ۳۰ گرم
گل بنفشه ۳۰ گرم
آب معدنی ۲ لیتر
عسل نیم کیلو

طرز تهیه شربت افتیمون

افتیمون گیاه حساسی است و نباید جوشانده شود، بنابراین ابتدا آب را جوشانده و اجاق را خاموش می‌کنیم.
گیاهان خشک را نیم کوب کرده و به آب اضافه می‌کنیم، اجازه می‌دهیم ۱۵ دقیقه بماند.
آن را صاف کرده و با عسل مخلوط می‌کنیم.
شربت آماده شده را در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم.

طرز تهیه یک لیوان شربت افتیمون

برای تهیه یک لیوان از این شربت ۳ قاشق غذاخوری از آن را داخل لیوان می‌ریزیم.

بقیه لیوان را آب جوشیده ولرم اضافه کرده و میل کنید.

منبع:شفاآنلاین
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
goncheh1
شیرین عسل1
nazgol
pegah4
زرفروکتوز1
sobhan
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی سحر همدان
صنایع غذایی ب آ
صنایع غذایی مسرور
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
ارسال پیامک
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی دلوسه
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
رستوران حاج محسن1
گروه صنعتی نان سحر
آیدین
گروه صنعتی پارس استا
vioni
آرد سازی پوسان
زر ماکارون
آب معدنی واتا
تیتر20
تک ماکارون