دو شنبه 23 تير ماه 1399  -  Monday, July 13, 2020
eco 1pegah
دیگه چه خبر
1
جمعه 31 ارديبهشت ماه 1395 ساعت 10:2

در فصل بهار چه نوع ماستی را بخوریم؟

مواد غذایی> کار‌شناسان با توجه به فرارسیدن فصول گرم سال و افزایش مصرف محصول لبنی ماست به افراد توصیه می‌کنند برای جلوگیری از افزایش وزن، چاقی و احتمال ابتلا به دیابت از ماست ساده و نه نمونه‌های کم چرب آن استفاده نمایند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، در ماست‌های کم چرب اغلب از شیرین‌کننده‌هایی مانند شربت ذرت سرشار از فروکتوز، شکر و نشاسته استفاده می‌کنند که درصد قند موجود در ماست را حتی تا اندازهٔ یک آبنبات شیرین بالا می‌برد.

عدۀ دیگری از شرکت‌های تولید کنندهٔ ماست‌های کم چرب در جهان از شیرین کننده‌های مصنوعی استفاده می‌کنند که می‌تواند عملکرد انسولین را مختل نماید.

پژوهشگران علاوه بر مصرف ماست‌ عادی به افراد توصیه می‌کنند از ماست‌های ساده و بدون ترکیباتی مانند میوه استفاده نمایند زیرا در اغلب دسر‌های میوه مخلوط با ماست از شکر و یا کنستانتره مملو از شکر میوه استفاده می‌شود که می‌تواند سبب افزایش قند خون فرد و بروز انواع بیماری‌ها در او گردد.

پژوهشگران توصیه می‌کنند افراد درصورت تمایل خود میوه در داخل ماست مخلوط نمایند.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
زرفروکتوز1
nazgol
sobhan
goncheh1
شیرین عسل1
pegah3
haraz1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
آب معدنی واتا
آیدین
زر ماکارون
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی مسرور
گروه صنعتی پارس استا
گروه صنعتی نان سحر
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی ب آ
صنایع غذایی دلوسه
vioni
رستوران حاج محسن1
تک ماکارون
تیتر20
ارسال پیامک
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنایع  غذایی نان آوران