سه شنبه 14 مرداد ماه 1399  -  Tuesday, August 4, 2020
eco 1pegah
اخبار برتر
0
دو شنبه 16 ارديبهشت ماه 1398 ساعت 22:25

‍ ‍ رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران عنوان کرد:

۳ اولویت تعاونی‌های تولید روستایی در سال 98

معاون وزیر جهادکشاورزی و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: تعاونی‌های تولید در سال ۹۸ باید ۳ اولویت تأثیرگذار شامل؛ افزایش قابل توجه سطح زیر کشت دانه‌های روغنی، افزایش تولید بذر و تشکیل تعاونی‌های جدید را در دستور کار خود قرار دهند.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا (فودپرس) سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، دکتر حسین شیرزاد در جلسه مشترک با اعضای هیات مدیره اتحادیه مرکزی شرکتهای تعاونی تولید روستایی با بیان اینکه انتظار این است که تعاونی‌های تولید در سال ۹۸ سه کار را در اولویت اقدامات خود قرار دهند اظهار داشت: اولویت نخست، تأثیرگذاری در گسترش کشت دانه‌های روغنی در کشور است. بدین معنا که تعاونی‌های تولید می‌بایست سطح زیر کشت و میزان تولید دانه‌های روغنی را هم در مناطق سردسیری و هم مناطق گرمسیری افزایش دهند.

وی افزود: به عنوان مثال؛ باتوجه به موقعیت‌های اکولوژیکی و ازطریق اعمال الگوی صحیح کشت در نواحی مستعد کشور، سطح زیر کشت دانه‌های روغنی باید افزایش پیدا کند و درصدی از دانه‌های روغنی مورد نیاز کشور از این طریق تأمین شود.

معاون وزیر جهادکشاورزی با تأکید بر اینکه باید برای تعاونی‌های تولید هویت ایجاد کنیم، اضافه کرد: دومین اولویت، تولید بذر است. در تولید بذر نیز ما هرگونه امکانات و تلاشی که برای توسعه این بخش لازم باشد، انجام خواهیم داد، ضمن اینکه معتقدیم در این زمینه نیازمند ایجاد یک سیستم یکپارچه تولید هستیم.

شیرزاد اولویت سوم را نهادسازی و تشکیل تعاونی‌های جدید عنوان کرد و گفت: با توجه به اولویتی که دولت دارد تشکل‌های جدید باید در ذیل اتحادیه تعاونی‌های تولید تشکیل شوند. این تشکل‌ها در پهنه هایی مانند خوزستان، ایلام و سیستان و بلوچستان می‌توانند تشکیل شوند.

وی تصریح کرد: اتحادیه تعاونی‌های تولید باید در بتکا ( شرکت بازرگانی تعاونی‌های کشاورزی ایران) حضور فعال داشته و حداقل دوصندلی را به خود اختصاص دهند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در پایان خاطرنشان کرد: همچنین تعاونی‌های تولید باید روی برنامه فعالیت‌های تجاری تمرکز داشته باشند و برندسازی را از درون این سه محور شروع کنند.

بر اساس این گزارش در ادامه این جلسه مهندس رزاقی مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکتهای تعاونی تولید کشاورزی ایران از دکتر شیرزاد بابت توسعه واگذاری امور به تعاونی‌های تولید در سال گذشته تشکر کرد و افزود: در حوزه بازرگانی و سرمایه‌گذاری نیاز است که از منابع مالی سرگردان استفاده کنیم.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
pegah3
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
haraz1
nazgol
زرفروکتوز1
goncheh1
sobhan
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
زر ماکارون
آرد سازی پوسان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
گروه صنایع  غذایی نان آوران
رستوران حاج محسن1
ارسال پیامک
آب معدنی واتا
vioni
گروه صنعتی پارس استا
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی سحر همدان
تیتر20
آیدین
صنایع غذایی دلوسه
صنایع غذایی ب آ
صنایع غذایی مسرور
تک ماکارون