یک شنبه 30 شهريور ماه 1399  -  Sunday, September 20, 2020
pegaheco 1
دیگه چه خبر
1
سه شنبه 14 مرداد ماه 1399 ساعت 13:50

خودسرانه رژیم نگیرید

غذا و تغذیه > استاد علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران، بر ضرورت رصد وضعیت فرد مبتلا به چاقی و دیابت به‌ صورت ماهانه توسط متخصص تغذیه تاکید کرد.

فرزاد شیدفر، همزمان با برگزاری وبینار رویکردهای بیمارمحور در مدیریت دیابت و چاقی که با حضور اساتید برجسته غدد درون‌ریز و متابولیسم و تغذیه کشور جهت ارائه راهکارهای بهبود تبعیت از درمان برگزار شد، اظهار داشت: چاقی از عوامل مستعدکننده ابتلای افراد به دیابت به‌شمار می‌رود و به‌عبارتی چاقی و اضافه وزن مهم‌ترین عامل بروز دیابت در جهان محسوب می‌شود که اگر افراد بتوانند اضافه‌وزن و چاقی خود را کاهش دهند خطر ابتلا به دیابت در آنها کاهش می‌یابد.

شیدفر با اشاره به اینکه فرد مبتلا به دیابت نیاز به درمان توسط تیمی از متخصصان و کارشناسان، تغذیه، روان‌شناسی، متخصص غدد، داخلی و دیابت دارد، گفت: مشاوره برای تغییر بینش فکری نسبت به فواید کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل جهت کمک به بیماران مبتلا به دیابت بسیار حائز اهمیت است. همچنین وضعیت رژیم افراد مبتلا به بیماری دیابت باید به صورت دوره‌ای توسط متخصص تغذیه مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد.

استاد علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران، تصریح کرد: بسیاری از افراد مبتلا به دیابت در جهت رسیدن به وزن ایده‌آل و کاهش وزن به صورت خودسرانه رژیم‌های غذایی را آغاز می‌کنند در حالی که استفاده از این راهکار مناسب نیست و آن را ما به بیماران توصیه نمی‌کنیم.

شیدفر خاطرنشان کرد: همچنین بسیاری از افراد مبتلا به دیابت و چاقی جهت رسیدن به وزن ایده‌آل از مشاوره متخصصان و کارشناسان تغذیه بهره‌مند می‌شوند، ولی متأسفانه پس از یک یا دو بار ویزیت و مشاوره از انجام مشاوره‌های بعدی پرهیز می‌کنند و این مسئله سبب می‌شود که چاقی و اضافه وزن مجدد به آنها بازگردد و به نوعی افزایش یابد.

وی گفت: افرادی که قصد دارند، کاهش وزن و درمان چاقی انجام دهند باید و هر ماه به صورت مداوم تحت نظر کارشناس یا متخصص تغذیه باشند تا روند رژیم آنها مورد بررسی قرار گیرد و همچنین این موضوع مورد ارزیابی متخصص و کارشناس باشد که آیا کاهش وزن در حد ایده آل و استاندارد بوده ‌است یا خیر.

شیدفر افزود: چاقی یک بیماری مزمن است که از جنبه‌های مختلف بر سلامت افراد تاثیر می‌گذارد و هرچه ارتباط بیمار با پزشک در این زمینه بیشتر باشد فرد در درمان چاقی و رسیدن به هدف رژیم غذایی مناسب موفق‌تر خواهدبود.

منبع:شفاآنلاین
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
زرفروکتوز1
شیرین عسل1
pegah4
sobhan
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
nazgol
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی ب آ
آرد سازی پوسان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنایع  غذایی نان آوران
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی مسرور
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی دلوسه
آب معدنی واتا
تیتر20
گروه صنعتی پارس استا
آیدین
تک ماکارون
vioni
ارسال پیامک
زر ماکارون