سه شنبه 28 اسفند ماه 1397  -  Tuesday, March 19, 2019
eco 1pegah
اخبار
0
شنبه 24 آذر ماه 1397 ساعت 12:2

تاثیر قهوه در درمان پارکینسون

غذا و تغذیه> متخصصان سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند: دو ترکیب موجود در قهوه می‌تواند برای مقابله با بیماری پارکینسون موثر باشد.

یافته‌های متخصصان حاکی از آن است که مشتقات نوعی اسید چرب موسوم به EHT که دانه قهوه را می‌پوشاند، کمک می‌کند تا مغز موش‌ها در برابر انباشت غیرمعمول پروتئین مرتبط با پارکینسون و زوال عقل حفاظت شود.

گروهی از محققان دانشگاه راتگرز آمریکا اظهار داشتند: در این مطالعه تعدادی موش میزان ناچیزی از کافئین و EHT دریافت کردند. هیچ یک از این دو ترکیب به تنهایی اثرگذار نیستند اما در کنار یکدیگر بخشی از مغز موش‌ها را فعال کرده که با تشکیل پروتئین‌های موثر در بروز بیماری پارکینسون و زوال عقل مقابله می‌کند.

داروهای فعلی موجود که به بیماران مبتلا به پارکینسون توصیه می‌شود تنها علائم بیماری را درمان کرده و تاثیری برعوامل نهفته آن ندارد.

بیماری پارکینسون عارضه مغزی است که می‌تواند به لرزش اندام و بروز مشکل هنگام راه رفتن و حفظ تعادل منجر شود.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که ترکیب کافئین و EHT می‌تواند روند پیشرفت پارکینسون و زوال عقل را کند کرده یا متوقف کند.

منبع: ایسنا
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
زر فروکتوز
ghoncheh
شیرین عسل1
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
روغن نازگل
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی دلوسه
آرد سازی پوسان
ارسال پیامک
گروه صنایع  غذایی نان آوران
فودیار
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی مسرور
زر ماکارون
تک ماکارون
آیدین
اقتصاد سبز
آب معدنی واتا
صنایع غذایی ب آ
تیتر20
vioni
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی سحر همدان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
جوان
رستوران حاج محسن1
www.addlikebutton.net