سه شنبه 28 خرداد ماه 1398  -  Tuesday, June 18, 2019
pegaheco 1
اخبار
0
شنبه 24 آذر ماه 1397 ساعت 12:2

تاثیر قهوه در درمان پارکینسون

غذا و تغذیه> متخصصان سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند: دو ترکیب موجود در قهوه می‌تواند برای مقابله با بیماری پارکینسون موثر باشد.

یافته‌های متخصصان حاکی از آن است که مشتقات نوعی اسید چرب موسوم به EHT که دانه قهوه را می‌پوشاند، کمک می‌کند تا مغز موش‌ها در برابر انباشت غیرمعمول پروتئین مرتبط با پارکینسون و زوال عقل حفاظت شود.

گروهی از محققان دانشگاه راتگرز آمریکا اظهار داشتند: در این مطالعه تعدادی موش میزان ناچیزی از کافئین و EHT دریافت کردند. هیچ یک از این دو ترکیب به تنهایی اثرگذار نیستند اما در کنار یکدیگر بخشی از مغز موش‌ها را فعال کرده که با تشکیل پروتئین‌های موثر در بروز بیماری پارکینسون و زوال عقل مقابله می‌کند.

داروهای فعلی موجود که به بیماران مبتلا به پارکینسون توصیه می‌شود تنها علائم بیماری را درمان کرده و تاثیری برعوامل نهفته آن ندارد.

بیماری پارکینسون عارضه مغزی است که می‌تواند به لرزش اندام و بروز مشکل هنگام راه رفتن و حفظ تعادل منجر شود.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که ترکیب کافئین و EHT می‌تواند روند پیشرفت پارکینسون و زوال عقل را کند کرده یا متوقف کند.

منبع: ایسنا
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
ghoncheh
شیرین عسل1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
زرفروکتوز1
روغن نازگل
haraz1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
تیتر20
آیدین
گروه صنعتی پارس استا
گروه صنایع  غذایی نان آوران
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
vioni
صنایع غذایی مسرور
رستوران حاج محسن1
آرد سازی پوسان
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی سحر همدان
ارسال پیامک
صنایع غذایی ب آ
تک ماکارون
زر ماکارون
آب معدنی واتا
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی دلوسه