رییس سازمان چای از صادرات چای سنواتی خبر داد و گفت: چای سنواتی برای مصرف صنعتی به کشورهای مختلف صادر می‌شود تا تکلیف این محصولات که از دهه 70 تاکنون انبار شده مشخص شود.

علی محرر در گفت‌وگو با خبرنگار کشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: چای سنواتی کیلویی 1000 تا 2000 تومان به کشورهایی مانند هند، سریلانکا، ترکیه، هلند و بعضا انگلستان صادر می‌شود تا پس از حدود 15 سال تکلیف این محصولات انبار شده مشخص شود.

وی گفت: گرچه در سال‌های گذشته بخشی از چای سنواتی به کمپوست تبدیل شد و مورد استفاده قرار گرفت اما تبدیل مابقی این محصول به کمپوست یا تعیین تکلیف آن به اعتبار نیاز داشت که تاکنون این اعتبار تامین نشده است.

سالانه حدود 30 هزار تن چای در کشور تولید می‌شود که تنها 7500 تن آن مصرف داخلی دارد و بقیه باید صادر شود اما در دهه 70 مقدار زیادی از چای ایرانی به دلیل نداشتن بازار مصرف داخلی و صادراتی در انبارها انباشته و از مصرف انسانی خارج شد.

طی دو - سه سال‌ اخیر تصمیم گرفته شد این محصول به کمپوست تبدیل شود اما بدین منظور اعتباری اختصاص نیافت.

کد خبر 25234

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =