مواد غذایی> گزارش سنجش کارشناسی کیفیت نان در شهریورماه94 منتشر شد.
براساس گزارش مرکز پژوهش های غلات و به منظور سنجش کارشناسی کیفیت نان آزمایشگاه های شرکت های غله و خدمات بازرگانی مناطق ماهانه از واحدهای نانوایی استان با در نظر گرفتن پراکنش جغرافیایی واحدهای نانوایی و نوع نان تولیدی نمونه برداری و مطابق با استاندارد 2628 ویژگی ها و روش های آزمون نان های سنتی و فرمت ارزشیابی نان مرکز پژوهش های غلات نمره کیفیت نمونه های نان استان را تعیین و به مرکز پژوهش های غلات ارسال می کنند.
باتوجه به نحوه درجه بندی، مشخص شد که نان های سنگک، بربری، لواش و تافتون نمره خوب کیفیت را بدست آورده اند.
براساس گزارش مرکز پژوهش های غلات، نان های سنگک و تافتون در شهریورماه نسبت به مرداد، نمره بالاتری از کیفیت را بدست آورده اند و کیفیت نان های بربری و لواش بدون تغییر باقی مانده است.
منبع:صدای اقتصاد
براساس گزارش مرکز پژوهش های غلات و به منظور سنجش کارشناسی کیفیت نان آزمایشگاه های شرکت های غله و خدمات بازرگانی مناطق ماهانه از واحدهای نانوایی استان با در نظر گرفتن پراکنش جغرافیایی واحدهای نانوایی و نوع نان تولیدی نمونه برداری و مطابق با استاندارد 2628 ویژگی ها و روش های آزمون نان های سنتی و فرمت ارزشیابی نان مرکز پژوهش های غلات نمره کیفیت نمونه های نان استان را تعیین و به مرکز پژوهش های غلات ارسال می کنند.
باتوجه به نحوه درجه بندی، مشخص شد که نان های سنگک، بربری، لواش و تافتون نمره خوب کیفیت را بدست آورده اند.
براساس گزارش مرکز پژوهش های غلات، نان های سنگک و تافتون در شهریورماه نسبت به مرداد، نمره بالاتری از کیفیت را بدست آورده اند و کیفیت نان های بربری و لواش بدون تغییر باقی مانده است.
منبع:صدای اقتصاد
نظر شما