سید راضی نوری، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، افزود: متأسفانه زعفران تولید ایرانی با برند دیگر کشورهای اروپایی در بازارهای خارجی عرضه می‌شود.

وی تصریح کرد: در راستای کاهش موانع صادرات زعفران باید به شاخصه‌های مهمی توجه کرد.

نوری اظهار داشت: عدم حمایت از تولیدکنندگان، نبود بسته‌بندی مناسب در زعفران و ورود دلالگران به حوزه تولید و صادرات را می‌توان سه عنصر اصلی در کاهش صادرات طلای سرخ ایرانی دانست.

نوری در خصوص کاهش میزان سموم در تولید محصولات کشاورزی باکیفیت و ارگانیک، تأکید کرد: طبق برنامه شش ساله توسعه باید با کاهش میزان سموم به کار گرفته شده در محصول، تولیدات ارگانیک را ارتقاء دهیم.

نماینده مردم شوش خاطرنشان کرد: حداقل باید به 25 درصد تولید محصولات ارگانیک برسیم که متأسفانه در حال حاضر خیلی با این رقم فاصله داریم.

نوری افزود: بر اساس برنامه وزارت جهاد کشاورزی در طی 3 الی 4 سال آینده در تولیدات محصولات استراتژیک چون گندم، برنج، ذرت و غیره به خودکفایی خواهیم رسید.
کد خبر عرضه زعفران ایرانی با برند اروپایی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 9 =