رییس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم تهران از افزایش رسته کافه نان در این اتحادیه در چند ماه آینده خبر داد و گفت: علیرغم اعلام رضایت سازمان صنعت به دلیل نوین بودن این رسته، وزارت صنعت به طور رسمی رسته کافه نان را مصوب نکرده است.
محمد جواد کرمی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: رسته جدید کافه نان می تواند اشتغال زایی بسیار به دلیل عدم نیاز به فضای بزرگ و دستگاه های بزرگ و پیشرفته را داشته باشد.
او تصریح کرد: روش کار کافه نان ها به این صورت است که خمیر فریز شده به لحظه و در حضور مشتری در یک فر با اندازه متوسط به نان داغ تبدیل شده و همراه با نوشیدنی به مشتری عرضه خواهد شد.
وی تاکید کرد: فرهنگ مصرف نان در کشور به صورت غلط خرید نان گرم و مصرف آن به صورت سرد جا افتاده که باید این روند به صورت عکس تغییر کند، از این رو رشد واحدهای کوچک که محصول را به لحظه عرضه می کنند نسبت به واحدهای کارخانه ای بسیار بیشتر بوده است.
کرمی با اشاره به این که قیمت بهبود دهنده در کشور افزایش یافته است، گفت: بهبود دهنده نان به صورت وارداتی تامین شده و در کشور با دیگر مواد غذایی مغذی ترکیب می شود.
او خاطرنشان کرد: ماشین آلات به روز در داخل کشور تولید می شود و با توجه به قیمت محصولات مشابه و هزینه نگهداری این دستگاه ها تهیه و استفاده از ماشین آلات ایرانی مقرون به صرفه تر است.
وی در رابطه با مزایای نان های حجیم و نیمه حجیم گفت: این نان ها با حرارت غیر مستقیم با ماندگاری بالا و دورریز بسیار کم که از مواد مغذی بسیار تشکیل شده اند تولید می شود.
رییس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم تهران در پاسخ به این سوال که آیا صادرات نان وجود دارد بیان کرد: صادرات نان در کشور وجود ندارد و این در حالی است که امکان این کار در کشور امکان پذیر است و برای به دست آوردن بازارهای مختلف ترکیب مواد غذایی مختلف با نان مانند خرما، شیره و میوه صورت گرفته است.
وی در پایان نرخ مصوب باگت 350گرمی را یک هزار تومان، بربری 400 گرمی 700تومان ، بربری کنجدی یک هزار تومان ، نان ساندویجی 150 گرمی 500 تومان و نان همبرگرد 150 گرمی را 500 تومان اعلام کرد.
محمد جواد کرمی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: رسته جدید کافه نان می تواند اشتغال زایی بسیار به دلیل عدم نیاز به فضای بزرگ و دستگاه های بزرگ و پیشرفته را داشته باشد.
او تصریح کرد: روش کار کافه نان ها به این صورت است که خمیر فریز شده به لحظه و در حضور مشتری در یک فر با اندازه متوسط به نان داغ تبدیل شده و همراه با نوشیدنی به مشتری عرضه خواهد شد.
وی تاکید کرد: فرهنگ مصرف نان در کشور به صورت غلط خرید نان گرم و مصرف آن به صورت سرد جا افتاده که باید این روند به صورت عکس تغییر کند، از این رو رشد واحدهای کوچک که محصول را به لحظه عرضه می کنند نسبت به واحدهای کارخانه ای بسیار بیشتر بوده است.
کرمی با اشاره به این که قیمت بهبود دهنده در کشور افزایش یافته است، گفت: بهبود دهنده نان به صورت وارداتی تامین شده و در کشور با دیگر مواد غذایی مغذی ترکیب می شود.
او خاطرنشان کرد: ماشین آلات به روز در داخل کشور تولید می شود و با توجه به قیمت محصولات مشابه و هزینه نگهداری این دستگاه ها تهیه و استفاده از ماشین آلات ایرانی مقرون به صرفه تر است.
وی در رابطه با مزایای نان های حجیم و نیمه حجیم گفت: این نان ها با حرارت غیر مستقیم با ماندگاری بالا و دورریز بسیار کم که از مواد مغذی بسیار تشکیل شده اند تولید می شود.
رییس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم تهران در پاسخ به این سوال که آیا صادرات نان وجود دارد بیان کرد: صادرات نان در کشور وجود ندارد و این در حالی است که امکان این کار در کشور امکان پذیر است و برای به دست آوردن بازارهای مختلف ترکیب مواد غذایی مختلف با نان مانند خرما، شیره و میوه صورت گرفته است.
وی در پایان نرخ مصوب باگت 350گرمی را یک هزار تومان، بربری 400 گرمی 700تومان ، بربری کنجدی یک هزار تومان ، نان ساندویجی 150 گرمی 500 تومان و نان همبرگرد 150 گرمی را 500 تومان اعلام کرد.
نظر شما