شهرزاد مشیری عضو هیأت‌مدیره بانک کشاورزی شد

شهرزاد مشیری، مدیر باسابقه نظام بانکی، به عضویت هیأت‌مدیره یک بانک درآمد. او پیش از این از مدیران ارشد بانک کشاورزی بوده و سابقه فعالیت در حوزه‌های بانکی، ارزی و بین‌الملل را در کارنامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فودپرس»، مشیری در بانک کشاورزی مسئولیت معاونت امور بین‌الملل و عضویت در هیأت عامل این بانک را بر عهده داشته و در حوزه روابط کارگزاری و مبادلات بانکی بین‌المللی نیز فعالیت کرده است.

وی همچنین در سال ۱۴۰۳ با حکم وزیر جهاد کشاورزی، معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی را بر عهده گرفت و در حوزه تجارت و بازرگانی خارجی فعالیت داشت. مشاور وزیر خارجه و رییس شورای پولی و بانکی این وزارت خانه از دیگر سمت های اخیر مشیری است.

انتصاب مشیری به عنوان عضو هیأت‌مدیره، بازگشت یک مدیر باسابقه و متخصص حوزه بانکی به سطوح عالی مدیریتی شبکه پولی کشور را رقم زده است.

کد مطلب 57396

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =