فود پرس - شرکت تولیدی تک ماکارون با درنظر گرفتن سلایق مصرف کنندگان محصول جدیدی به نام " ماکارونی غنی شده 1.7 " را در بسته بندی 500گرمی و با بالاترین کیفیت آماده عرضه به بازار کرد.
به گزارش فودپرس، ماکارونی غنی شده 1.7 محصولی رشته ای بصورت لوله ای توخالی همانند محصول ماکارونی غنی شده 2.8 ولی با قطر کمتر برای دوستداران ماکارونی ، با ارزش غذایی بالا تولید شده است.
*محصولات رشته ای عموماً به دو گروه " اسپاگتی " و " ماکارونی" تقسیم می شوند که تعریف هرکدام به شرح زیر است:
• " اسپاگتی" : محصولات رشته ای با طول بین 25 الی 26 سانتیمتر می باشند بصورت میله ای توپُر با قطرهای متفاوت بین 1 الی2میلیمتر تولید می شود.سهولت تولید و مصرف این محصولات دلیلی بر عمومیت تولید آنها می باشد.
• " ماکارونی ":هرچند که در اصطلاح عامیانه کلیه محصولات رشته ای، فرمی و سوپی تحت عنوان ماکارونی یا پاستا نام برده می شودند ولی از دیدگاه متخصصین و تولید کنندگان ، محصولات رشته ای توخالی (فرم لوله ای) با طول 25الی26 سانتیمتر و قطرهای بیشتر از اسپاگتی، "ماکارونی" نامیده می شوند. محصول ماکارونی ازلحاظ تولید نیازمند تخصص و تکنولوژی بالا می باشد و منحصراً تولید آن با آرد سمولینای حاصل از گندم های دوروم درجه یک امکانپذیر است.
به گزارش فودپرس، ماکارونی غنی شده 1.7 محصولی رشته ای بصورت لوله ای توخالی همانند محصول ماکارونی غنی شده 2.8 ولی با قطر کمتر برای دوستداران ماکارونی ، با ارزش غذایی بالا تولید شده است.
*محصولات رشته ای عموماً به دو گروه " اسپاگتی " و " ماکارونی" تقسیم می شوند که تعریف هرکدام به شرح زیر است:
• " اسپاگتی" : محصولات رشته ای با طول بین 25 الی 26 سانتیمتر می باشند بصورت میله ای توپُر با قطرهای متفاوت بین 1 الی2میلیمتر تولید می شود.سهولت تولید و مصرف این محصولات دلیلی بر عمومیت تولید آنها می باشد.
• " ماکارونی ":هرچند که در اصطلاح عامیانه کلیه محصولات رشته ای، فرمی و سوپی تحت عنوان ماکارونی یا پاستا نام برده می شودند ولی از دیدگاه متخصصین و تولید کنندگان ، محصولات رشته ای توخالی (فرم لوله ای) با طول 25الی26 سانتیمتر و قطرهای بیشتر از اسپاگتی، "ماکارونی" نامیده می شوند. محصول ماکارونی ازلحاظ تولید نیازمند تخصص و تکنولوژی بالا می باشد و منحصراً تولید آن با آرد سمولینای حاصل از گندم های دوروم درجه یک امکانپذیر است.
نظر شما