عضو کمیسیون کشاورزی ، آب و منابع طبیعی مجلس ،گفت: نان غالبا محصول مورد تقاضای قشر ضعیف بوده و دولت به جای افزایش نرخ آن، به تولیدکنندگان آرد یارانه پرداخت کند، چراکه افزایش نرخ نان در کنار روند صعودی نرخ تورم اثرات اجتماعی و اقتصادی به همراه خواهد داشت.

محمدرضا امیری کهنوج در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت در رابطه با سناریوهای مطرح شده برای افزایش قیمت نان، گفت: در شرایط فعلی مردم به نرخ های کنونی عادت کرده اند چراکه افزایش نرخ نان در کنار روند صعودی نرخ تورم اثرات اجتماعی و اقتصادی  به همراه خواهد داشت، از این رو منطقی است که دولت با حمایت از کارخانه های تولید آرد در حفظ ثبات نرخ نان تلاش کند.

نماینده مردم کهنوج، منوجان، رودبار جنوب ، قلعه گنج و فاریاب در مجلس شورای اسلامی، افزود: پرداخت یارانه به واحدهای تولیدی علاوه بر حفظ ثبات، باعث رونق تولید شده و مردم می توانند به راحتی این محصول را خریداری کنند.

عضو کمیسیون کشاورزی ، آب و منابع طبیعی مجلس، تصریح کرد: مورد دیگر اینکه نان محصول مورد تقاضای اقشار مستضعف بوده و پرداخت یارانه نقدی نا متناسب ممکن است آنها را در تهیه همین محصول هم با چالش مواجه سازد، از این رو منطقی است که قیمت نان تا زمان افزایش قدرت خرید، ثابت نگه داشته شود.

نماینده مردم کهنوج، منوجان، رودبار جنوب ، قلعه گنج و فاریاب در مجلس  ادامه داد: موج تغییر نرخ نان مانند افزایش قیمت بنزین بر بسیاری از کالاها اثر گذار است، از این رو بهتر است که نرخ نان ثابت و به تولید کنندگان یارانه پرداخت شود تا علاوه بر حمایت از مردم، از تولید نیز حمایت شود.

گفتنی است چندی پیش خسروتاج معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در رابطه با گزینه های مطرح شده گفت: یکی از این سناریوها حفظ شرایط موجود و حمایت از کارخانجات درخصوص هزینه‌های آرد است. سناریوی بعدی تفویض اختیارات به استان‌ها در این خصوص بوده که بین 15 تا 20 درصد به قیمت انواع نان اضافه می شود و سناریوی آخر نیز افزایش قیمت نان و پرداخت یارانه به همین تناسب به مردم است که امیدواریم با اصلاح نظام قیمت‌ها مشکلات حوزه نان حل شود.
کد خبر افزایش نرخ نان اثرات اقتصادی و اجتماعی به دنبال دارد ضرورت پرداخت یارانه به تولید کنندگان آرد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 10 =