مدیرکل تغذیه وزارت بهداشت از آغاز مطالعاتی برای غنی سازی آرد با ویتامین D و روی خبر داد.

زهرا عبداللهی در گفت‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس در مورد طرح غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک گفت: این طرح که مطالعات آن در سال 86 انجام شد مدتهاست در کشور در حال اجرا است.

وی با بیان اینکه امروز همه ‌آردهایی که برای تولید نان‌های لواش، تافتون و بربری تهیه می‌شود توسط کارخانه‌دارها با آهن و اسید فولیک غنی می‌شود گفت: به علت اینکه نان قوت غالب مردم است، سعی داریم تا ریز مغذی‌های دیگری را نیز به آن بیفزاییم.

مدیرکل تغذیه وزارت بهداشت از انجام مطالعاتی پیرامون غنی سازی آرد با ویتامین D و روی خبر داد و گفت: طبق مطالعات انجام شده در کشور، مشخص شد که مردم از فقر ویتامین D و روی رنج می‌برند.

وی افزود: بنابراین مطالعاتی در دست انجام است تا با بررسی جوانب کار، غنی سازی آرد با ویتامین D و روی را نیز شاهد باشیم.

به گفته عبداللهی اجرای این طرح پس از بررسی میزان بودجه مورد نیاز، نحوه کنترل کیفیت و آزمایش‌هایی که در مورد کیفیت نان انجام می‌شود، به صورت پایلوت در یکی از استان‌های کشور صورت می‌گیرد.
کد خبر غنی‌سازی آرد با ویتامین D و روی در دستور کار قرار گرفت

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 13 =