رستوران در ایران و تهران زیاد هست اما اگر تصمیم داشته باشید یک رستوران خاص را امتحان کنید آن موقع انتخابهای شما محدود میشود. حتی این روزها تعداد رستورانهای لوکس هم بالا رفته اما در این میان هم انتخاب سخت هست. گاهی کیفیت هست ظاهر و برخورد مورد پسند نیست. گاهی هم فقط ظاهر، که خوب این خیلی راضی کننده نیست. واقعا از یک رستوران لوکس چه انتظارهایی داریم؟ اصلا یک رستوران لوکس چه ویژگیهایی باید داشته باشد؟
اسم خاص این رستوران برای اکثر کسانی که میشنوند یاد آور یک صحنه ی زیباست؛ اجرای دونوازی دوساز. دوئت در زبان فرانسوی یعنی اجرای دونفره؛ اما این فقط یک اسم نیست بلکه رستوران دوئت هرروز دوئتهای زیبایی برای مهمانان رستورانش دارد. البته بعضی از شبهای خاص اجرای خاص برای اعضای پیج فیسبوک و اینستاگرام هست.
رستوران دوئت به تازگی تاسیس شده و مبنای کارشان را بر اصل کیفیت، خاص و تک بودن قرار داده است.
شاید در کلمات نتوان این خاص بودن را توضیح داد چون واقعا همه چیز در این رستوران منحصربهفرد هست. اول بگذارید کمی از موقعیت مکانی دوئت بگوییم. شاید کمی باورنکردنی باشد که در خیابان مفتح، یکی از مرکزیترین خیابانهای شهر تهران بتوان رستورانی به آرامی دوئت پیدا کرد. از عجیبترین نکات این رستوران فضای داخلی آن است که بسیار بزرگ است. وقتی وارد رستوران میشوید انگار وارد یک دنیای دیگر شدهاید از دکوراسیون گرفته تا سکوتش. حتی اگر در ظهر آفتابی وارد رستوران شوید با فضایی مانند شب و ستارههای زیبا روبهرو میشوید که در وهله ی اول تجربه زیبایی را برای شما در ذهنتان ایجاد میکند. فضای رستوران با چوب طراحی شده و انعکاس نورهای کوچک سقف به زمین میافتد. دکوراسیون این رستوران از همان نکات خاصی هست که شاید تقریبا هیچ جای دیگر پیدا نکنید.
نورپردازی میزها وسط سالن به صورت مجزا و متمرکز برای هر میز طراحی شده. و عرض و طول رستوران با اتاقهای VIP از فضای داخلی جدا شده است. اتاقهای VIP طوری طراحی شده تا شما با فضای مرکزی در ارتباط نباشید.
دوئت چه غذایی سرو میکند؟
سرآشپز رستوران دوئت تحصیل کرده رشته آشپزی در نیویورک بوده و سابقه ی کار در بهترین رستورانهای نیویورک را داشته است. یکی از عوامل کیفیت بالای غذای این رستوران عدم استفاده از روغنهای نباتی و سرخکردنی هست. این رستوران برای استفاده از روغن تنها از روغن کنجد و زیتون در صورت لزوم استفاده میکند و در خارج این حالت هم بیشتر غذاها گریل میشوند و از لحاظ حفظ ارزشهای غذایی بسیار بالا هستند.
از اسم فرانسوی رستوران گفتیم پس فقط انتظار یک منوی فرانسوی را داشته باشید. این فرانسوی بودن بیان یک اسم نیست بلکه یک روش هست یعنی همه غذاها از لحظه ی آماده سازی تا پخت و سرو همگی به سبک فرانسوی است.
اول از پیشغذا شروع کنیم. هرروز یک سوپ مخصوص سرو میشود، سوپ هایی که شاید هیچ جای دیگری نخورده باشید.
اما سالاد، سالاد باکالا که با ماهی سلمون آماده میشود و کوکتل میگو که به همراه ۴شاه میگوهای تازه سرو میشود.
خب و حالا غذای اصلی
غذای اصلی شامل استیکها، غذاهایهای دریایی، و ماکیان میشود.
غذای شاخص رستوران دوئت را میتوان با استیکهای ویژهاش معرفی کرد.
شاتوبریان که حاوی ۱۰ تکه گوشت ۱۰۰ گرمی هست و به غذای عشاق معروف است و در واقع یک غذای دونفره هست که به همراه سیب زمینی سرخ شده سرو میشود و استیک مگا که ۱ کیلو گرم ران گوساله تازه گریل شده هست.
از غذاهای دریایی هم کمی بگوییم که همگی تازه و بههمراه خاویار طلایی سرو میشوند.
حجم غذا از هر لحاظ بالاست اما نگران نباشید و خجالت نکشید به راحتی میتوانید غذای خود را با خود ببرید.
اما چرا اینقدر گران؟
مطمئنا شما هم با دیدن قیمتهایش متجعب شدید، اما این قیمتها یک توجیه عقلانی دارد.
حتما شنیدهاید که هیچ ارزونی بیدلیل و هیچ گرونی بیحکمت نیست. مصداق این جمله را میتوان در برابر قیمتهای غذای این رستوران آورد. استیکهای رستوران دوئت از لحاظ حجمی بسیار بالا هستند و شاید پراشتهاترین آدمها هم با خوردن نصف آن سیر شوند. حجم استیکها از ۵۰۰ گرم تا 1000 گرم هست. و خوب قیمت گوشت درجه یک در تهران تکلیفش مشخص است.مدیریت رستوران دوئت میگوید اینجا مانند بقیه رستورانها نیست که فقط یک تکه گوشت را به همراه کمی مخلفات در کنار غذا سرو کنند و اسم آن را استیک بگذارند. اینجا یک چیز اصیل سرو میشود، غذایی که خوردن آن شما را به هر نحوی به وجد بیاورد و از خوردن آن لذت ببرید.
سیاست کاری این رستوران این گونه هست و خوب طبعا قرار نیست همه یک سبک کاری داشته باشند. کاری که دوئت برای میزبانی از مهمانانش انجام میدهد از هر جهات بینظیر است شما در دوئت کاملا تشریفاتی پذیرایی میشوید دقیقا همان سبکی که در هر رستوران لوکس دیگری انجام میشود.
دوئت ۱۵٪ حق سرویس و ۸٪ مالیات را کلا از صورت حساب حذف کرده و نوشیدنیهای گرم و سرد کاملا رایگان سرو میشود. قهوههایی که در رستوران سرو میشود از بهترین نوع قهوه ایتالیاییcagliari caffe است.
البته این حذف کردن و سرو رایگان نوشیدنی هیچ ارتباطی به قیمتهای غذا ندارد و طبق گفته مدیر رستوران بابت حذف این موارد مبلغی به قیمت غذا ها اضافه نشده و هر رستوران دیگری ممکن است با همین قیمتها تمامی موارد را محاسبه کند.
مدیر رستوران در آخر به ما می گوید، شاید خیلی چیزها را نتوان با بیان آن توضیح داد و اثبات کرد و در واقع از روی جلد کتاب نمیتوان داخل آن را قضاوت کرد و همینطور هم برای منوی این رستوران نمیتوان از روی قیمتها فقط آن را بررسی کرد. کافیست یکبار دوئت را امتحان کنید.
تلفن: 88343436
آدرس: تخت طاووس . مفتح . بخشی موقر . شماره 14
منبع:فیدیلیو
اسم خاص این رستوران برای اکثر کسانی که میشنوند یاد آور یک صحنه ی زیباست؛ اجرای دونوازی دوساز. دوئت در زبان فرانسوی یعنی اجرای دونفره؛ اما این فقط یک اسم نیست بلکه رستوران دوئت هرروز دوئتهای زیبایی برای مهمانان رستورانش دارد. البته بعضی از شبهای خاص اجرای خاص برای اعضای پیج فیسبوک و اینستاگرام هست.
رستوران دوئت به تازگی تاسیس شده و مبنای کارشان را بر اصل کیفیت، خاص و تک بودن قرار داده است.
شاید در کلمات نتوان این خاص بودن را توضیح داد چون واقعا همه چیز در این رستوران منحصربهفرد هست. اول بگذارید کمی از موقعیت مکانی دوئت بگوییم. شاید کمی باورنکردنی باشد که در خیابان مفتح، یکی از مرکزیترین خیابانهای شهر تهران بتوان رستورانی به آرامی دوئت پیدا کرد. از عجیبترین نکات این رستوران فضای داخلی آن است که بسیار بزرگ است. وقتی وارد رستوران میشوید انگار وارد یک دنیای دیگر شدهاید از دکوراسیون گرفته تا سکوتش. حتی اگر در ظهر آفتابی وارد رستوران شوید با فضایی مانند شب و ستارههای زیبا روبهرو میشوید که در وهله ی اول تجربه زیبایی را برای شما در ذهنتان ایجاد میکند. فضای رستوران با چوب طراحی شده و انعکاس نورهای کوچک سقف به زمین میافتد. دکوراسیون این رستوران از همان نکات خاصی هست که شاید تقریبا هیچ جای دیگر پیدا نکنید.
نورپردازی میزها وسط سالن به صورت مجزا و متمرکز برای هر میز طراحی شده. و عرض و طول رستوران با اتاقهای VIP از فضای داخلی جدا شده است. اتاقهای VIP طوری طراحی شده تا شما با فضای مرکزی در ارتباط نباشید.
دوئت چه غذایی سرو میکند؟
سرآشپز رستوران دوئت تحصیل کرده رشته آشپزی در نیویورک بوده و سابقه ی کار در بهترین رستورانهای نیویورک را داشته است. یکی از عوامل کیفیت بالای غذای این رستوران عدم استفاده از روغنهای نباتی و سرخکردنی هست. این رستوران برای استفاده از روغن تنها از روغن کنجد و زیتون در صورت لزوم استفاده میکند و در خارج این حالت هم بیشتر غذاها گریل میشوند و از لحاظ حفظ ارزشهای غذایی بسیار بالا هستند.
از اسم فرانسوی رستوران گفتیم پس فقط انتظار یک منوی فرانسوی را داشته باشید. این فرانسوی بودن بیان یک اسم نیست بلکه یک روش هست یعنی همه غذاها از لحظه ی آماده سازی تا پخت و سرو همگی به سبک فرانسوی است.
اول از پیشغذا شروع کنیم. هرروز یک سوپ مخصوص سرو میشود، سوپ هایی که شاید هیچ جای دیگری نخورده باشید.
اما سالاد، سالاد باکالا که با ماهی سلمون آماده میشود و کوکتل میگو که به همراه ۴شاه میگوهای تازه سرو میشود.
خب و حالا غذای اصلی
غذای اصلی شامل استیکها، غذاهایهای دریایی، و ماکیان میشود.
غذای شاخص رستوران دوئت را میتوان با استیکهای ویژهاش معرفی کرد.
شاتوبریان که حاوی ۱۰ تکه گوشت ۱۰۰ گرمی هست و به غذای عشاق معروف است و در واقع یک غذای دونفره هست که به همراه سیب زمینی سرخ شده سرو میشود و استیک مگا که ۱ کیلو گرم ران گوساله تازه گریل شده هست.
از غذاهای دریایی هم کمی بگوییم که همگی تازه و بههمراه خاویار طلایی سرو میشوند.
حجم غذا از هر لحاظ بالاست اما نگران نباشید و خجالت نکشید به راحتی میتوانید غذای خود را با خود ببرید.
اما چرا اینقدر گران؟
مطمئنا شما هم با دیدن قیمتهایش متجعب شدید، اما این قیمتها یک توجیه عقلانی دارد.
حتما شنیدهاید که هیچ ارزونی بیدلیل و هیچ گرونی بیحکمت نیست. مصداق این جمله را میتوان در برابر قیمتهای غذای این رستوران آورد. استیکهای رستوران دوئت از لحاظ حجمی بسیار بالا هستند و شاید پراشتهاترین آدمها هم با خوردن نصف آن سیر شوند. حجم استیکها از ۵۰۰ گرم تا 1000 گرم هست. و خوب قیمت گوشت درجه یک در تهران تکلیفش مشخص است.مدیریت رستوران دوئت میگوید اینجا مانند بقیه رستورانها نیست که فقط یک تکه گوشت را به همراه کمی مخلفات در کنار غذا سرو کنند و اسم آن را استیک بگذارند. اینجا یک چیز اصیل سرو میشود، غذایی که خوردن آن شما را به هر نحوی به وجد بیاورد و از خوردن آن لذت ببرید.
سیاست کاری این رستوران این گونه هست و خوب طبعا قرار نیست همه یک سبک کاری داشته باشند. کاری که دوئت برای میزبانی از مهمانانش انجام میدهد از هر جهات بینظیر است شما در دوئت کاملا تشریفاتی پذیرایی میشوید دقیقا همان سبکی که در هر رستوران لوکس دیگری انجام میشود.
دوئت ۱۵٪ حق سرویس و ۸٪ مالیات را کلا از صورت حساب حذف کرده و نوشیدنیهای گرم و سرد کاملا رایگان سرو میشود. قهوههایی که در رستوران سرو میشود از بهترین نوع قهوه ایتالیاییcagliari caffe است.
البته این حذف کردن و سرو رایگان نوشیدنی هیچ ارتباطی به قیمتهای غذا ندارد و طبق گفته مدیر رستوران بابت حذف این موارد مبلغی به قیمت غذا ها اضافه نشده و هر رستوران دیگری ممکن است با همین قیمتها تمامی موارد را محاسبه کند.
مدیر رستوران در آخر به ما می گوید، شاید خیلی چیزها را نتوان با بیان آن توضیح داد و اثبات کرد و در واقع از روی جلد کتاب نمیتوان داخل آن را قضاوت کرد و همینطور هم برای منوی این رستوران نمیتوان از روی قیمتها فقط آن را بررسی کرد. کافیست یکبار دوئت را امتحان کنید.
تلفن: 88343436
آدرس: تخت طاووس . مفتح . بخشی موقر . شماره 14
منبع:فیدیلیو
نظر شما