مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مردم خواست از شیر و ماست کم چرب و با چربی کمتر از 2.5 درصد استفاده کنند.
به گزارش ایرنا از وزارت بهداشت، دکتر «زهرا عبداللهی» با بیان اینکه شیر و فرآورده های آن جزو یکی از گروههای اصلی هرم غذایی بوده و ارزش غذایی آن را نمیشود نادیده گرفت، افزود: افراد باید برای حفظ و تامین سلامت از شیر و ماست پاستوریزه استفاده کنند و هنگام خرید توجه داشته باشند که از شیر و ماست کم چرب و با چربی کمتر از 2.5 درصد استفاده کنند.
به گفته وی، شکل گیری و استحکام استخوانها و سلامت دندانها از فواید اصلی مصرف شیر و فرآوردههای آن است و گروه لبنیات، منبع غنی کلسیم، فسفر، ویتامین های گروه بی مانند ریبو فلاوین، اسید پانتوتنیک و روی است.
به گزارش ایرنا از وزارت بهداشت، دکتر «زهرا عبداللهی» با بیان اینکه شیر و فرآورده های آن جزو یکی از گروههای اصلی هرم غذایی بوده و ارزش غذایی آن را نمیشود نادیده گرفت، افزود: افراد باید برای حفظ و تامین سلامت از شیر و ماست پاستوریزه استفاده کنند و هنگام خرید توجه داشته باشند که از شیر و ماست کم چرب و با چربی کمتر از 2.5 درصد استفاده کنند.
به گفته وی، شکل گیری و استحکام استخوانها و سلامت دندانها از فواید اصلی مصرف شیر و فرآوردههای آن است و گروه لبنیات، منبع غنی کلسیم، فسفر، ویتامین های گروه بی مانند ریبو فلاوین، اسید پانتوتنیک و روی است.
نظر شما