مواد غذایی> اقتصاد غذا - بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته «ایران آگروفود 2020» در تاریخ 27 تا 30 خرداد ماه 1399 در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار می شود.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، فراخوان، اعلام تعرفه ها و آغاز مراحل ثبت نام متقاضیان مشارکت در بخش داخلی نمایشگاه ایران آگروفود 2020  به زودی آغاز خواهد شد و کلیه متقاضیان مشارکت در بخش داخلی نمایشگاه می توانند درخواست اولیه  خود را با تکمیل فرم مربوطه با مراجعه به لینک مستقیم دریافت فرم:


جهت ثبت در بانک اطلاعاتی نمایشگاه، تا قبل از شروع جانمایـی اینترنـتی و رزرو اولیه برای انجام مراحل عضویت در سایت جانمائی اینترنتی و امکان اطلاع رسانی به ستاد برگزاری ارائه نمایند. لازم است تا متقاضیان مشارکت در بخش ریالی همزمان با ارسال فرم درخواست اولیه نسبت به ارائه مدارک زیر به ستاد برگزاری جهت بررسی لازم، تا قبل از شروع جانمایـی اینترنـتی و رزرو اولیه  اقدام نمایند: 

 - پروانه بهره برداری-گواهی فعالیت صنعتی،کارت شناسائی کارگاه معتبر-  پروانه صنفی تولیدی

- ثبت آرم تجاری محصولات

- تائیدیه تولید براساس یکی از استانداردهای ملی و یا معتبر بین المللی

- بروشور وکاتالوگ شرکت متقاضی در خصوص کالاها و خدماتی که توسط شرکت کننده در نمایشگاه ارائه خواهد شد.

به متقاضیانی که مدارک یاد شده را تا قبل از شروع ثبت نام اینترنتی به ستاد برگزاری ارائه ننموده و اخــــــذ تائیدیه ننمایند،  «کدکاربری و گذرواژه»  جهت امکان ورود به سایت و جانمائی اینترنتی، ارائه نخواهد گردید.   
 
شایان ذکر است با توجه به تنوع گروههای کالائی، کثرت متقاضیان مشارکت وگستردگی نمایشگاه ایران آگروفود 2020، بمنظور تسهیل و تسریع در امر جانمائی و رفاه حال مشارکت کنندگان، جانمایی غرف و رزرو اولیه جهت شرکت کنندگان بخش ریالی متقاضی مشارکت در داخل سالن در این نمایشگاه نیز بصورت اینترنتی انجام خواهد شد.

علاقمندان درصورت نیــــــــــاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانند از طریق شماره تلفنها و یا فاکس با ستاد برگزاری نمایشگاه بشرح زیر تماس حاصل فرمایند.

تلفن : ۸۸۰۵۹۴۵۷ – ۸۸۰۵۹۴۵۸ – ۸۸۰۵۹۴۵۹        فاکس : ۸۸۰۴۴۸۱۷

پست الکترونیک palarsamaneh@gmail.com
 

کد خبر 09995d692a4e4216a4c0e09af5087622

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 6 =