ایرنا نوشت: مدیر بخش رسانه روابط عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان گفت: مزارع کشت و صنعت نیشکر امام خمینی (ره)  در اثر ورود سیلاب به زیر آب رفت.

هادی خوش سیما با اشاره به اینکه مزارع کشت و صنعت نیشکر دهخدا نیز پیش از این به زیر آب رفته بودد افزود: ورود آب به کشت و صنعت امام خمینی (ره) سبب خسارت هایی به مزارع نیشکر شده است.
وی گفت: شرکت کشت و صنعت امام خمینی (ره) با اعلام ستاد مدیریت بحران از همان روزهای اول برای کمک رسانی به مردم روستاهای شعیبیه شوشتر اعلام آمادگی کرد و با تشکیل ستاد بحران،اعزام نیرو و امکانات به مناطق بحرانی، شبانه روز به منظور کاهش خسارات سیل به روستاهای این منطقه فعالیت دارد.
خوش سیما خاطر نشان کرد: جاده سازی در مناطق سیل زده، ترمیم سیل بندها، خاکریزی، دایک های حفاظتی برای روستاها، آبرسانی به روستاها ، تأمین غذای کمیته های بحران شهرستان شادگان و کارون و سوخت رسانی به کلیه ماشین آلات فعال در عملیات مهار سیلاب بخشی از خدماتی است که از سوی شرکت کشت و صنعت امام خمینی به منظور کاهش خسارات ناشی از سیل انجام می شود.
به گفته وی اردیبهشت ماه سال ۹۵ نیز در اثر جاری شدن سیل ، بخشی از مزارع این کشت و صنعت به زیر آب رفت.
۷۰۰ هکتار از زمین های این کشت و صنعت جهت چرای دام به روستاییان سیل زده اختصاص پیدا کرده و علوفه دام های تعدادی از روستاهای شعیبیه نیز از سوی این کشت و صنعت تامین می شود.
بر اساس اخطاریه سازمان آب و برق خوزستان، با صدور چنداطلاعیه نسبت به وقوع سیل در حوضه رودخانه های دز، کرخه و کارون هشدار داده و اعلام کرده سه شهر و ۵۱ روستا در حوضه کرخه، ۱۸ روستا در حوضه دز و ۱۸ روستا در حوضه کارون در معرض سیلاب هستند و دستگاه های اجرایی باید آمادگی تخلیه آنها را داشته باشند. اما بر اساس گفته مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان تعداد روستاهای در معرض سیل بیشتر است. تا ۱۴ فروردین، ۹۶ روستای در معرض خطر در خوزستان در حاشیه سه حوضه آبریز دز، کرخه و کارون به صورت جزیی یا کلی تخلیه شده و در ۳۵ اردوگاه اسکان یافته اند.
کد خبر 0e8e22eb57f44a94a613948da96cba34

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 16 =