اقتصادغذا - مرکز آموزش بین کارگاهی گروه صنعتی و پژوهشی زر با حضور مهندس غفاری رئیس سازمان فنی و حرفه ای البرز افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، رییس سازمان فنی و حرفه ای البرز در این مراسم به اهمیت مرکز فنی و حرفه‌ای در پیوند بین تولید علم و کسب و کار و مهارت اشاره کرد و افزود: تأسیس مرکز آموزش بین کارگاهی گروه صنعتی و پژوهشی زر یک اتفاق بسیار مبارک است و سازمان فنی و حرفه ای از بخش های خصوصی که در مسیر افزایش مهارت گام بردارد با هر چه در توان دارد حمایت می کند.
دکتر مهدی امینی قائم مقام وعضو هیأت مدیره گروه صنعتی و پژوهشی زر در این مراسم با اشاره به اهمیت پیوند خوردن دانش و مهارت برای رسیدن به توسعه گفت: هدف این همکاری ایجاد نظام جامع آموزش تخصصی پرسنل و همچنین ارتقای توانمندی‌ آنهاست.
وی با تاکید بر اینکه ایفای مسئولیت اجتماعی همواره یکی از دغدغه های اصلی گروه زر بوده است، خاطرنشان کرد: در حوزه مسئولیت های اجتماعی اقدامات زیادی در گروه صورت گرفته و بسیار خرسندیم که با افتتاح مرکز فنی و حرفه ای یک گام دیگر برای اجرای مسئولیت های اجتماعی خود به عنوان یک گروه دانش بنیان برداشته ایم.

کد خبر 0f07d38274c74577aa8b6d391a3344c2

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 12 =