کشاورزی> واکسهای خوراکی دارای ماده نگهدارنده طبیعی کیتوزان هستند و با داشتن کلسیم بالا هیچ خطری برای سلامتی انسان ندارند.
سرپرست دفتر امور میوههای سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی با اعلام این خبر گفت: واکسهایی که در محصولات باغی مصرف میشوند به دو دسته خوراکی و غیرخوراکی تقسیم میشوند، واکس خوراکی در محصولاتی مثل سیب و انگور استفاده میشود و واکسهای غیرخوراکی را در مرکبات و انار استفاده میکنند.
علی محسنی افزود: در برخی میوهها مانند سیب بهطور طبیعی واکس وجود دارد که با توجه به رقم، مقدار آن متفاوت است و این واکس جزء سیستم دفاعی سیب برای افزایش ماندگاری محسوب میشود.
وی استفاده از واکس میوه را برای بازارپسندی، افزایش ماندگاری و کاهش میزان ضایعات ضروری دانست.
سرپرست دفتر امور میوههای سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی با اعلام اینکه خسارت ضایعات محصولات کشاورزی در هر سال بیش از 30 درصد است، تصریح کرد: استفاده از مادهای که از طبیعت گرفته شده است و در بسیاری از کشورهای پیشرفته نیز استفاده میشود نهتنها ضرری برای سلامتی ندارد، بلکه میتواند مقداری از کلسیم مورد نیاز بدن را نیز تأمین کند.
منبع:ایانا
سرپرست دفتر امور میوههای سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی با اعلام این خبر گفت: واکسهایی که در محصولات باغی مصرف میشوند به دو دسته خوراکی و غیرخوراکی تقسیم میشوند، واکس خوراکی در محصولاتی مثل سیب و انگور استفاده میشود و واکسهای غیرخوراکی را در مرکبات و انار استفاده میکنند.
علی محسنی افزود: در برخی میوهها مانند سیب بهطور طبیعی واکس وجود دارد که با توجه به رقم، مقدار آن متفاوت است و این واکس جزء سیستم دفاعی سیب برای افزایش ماندگاری محسوب میشود.
وی استفاده از واکس میوه را برای بازارپسندی، افزایش ماندگاری و کاهش میزان ضایعات ضروری دانست.
سرپرست دفتر امور میوههای سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی با اعلام اینکه خسارت ضایعات محصولات کشاورزی در هر سال بیش از 30 درصد است، تصریح کرد: استفاده از مادهای که از طبیعت گرفته شده است و در بسیاری از کشورهای پیشرفته نیز استفاده میشود نهتنها ضرری برای سلامتی ندارد، بلکه میتواند مقداری از کلسیم مورد نیاز بدن را نیز تأمین کند.
منبع:ایانا
نظر شما