۰ نفر
۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۵
کشاورزی> واکس‌های خوراکی دارای ماده نگهدارنده طبیعی کیتوزان هستند و با داشتن کلسیم بالا هیچ خطری برای سلامتی انسان ندارند.

سرپرست دفتر امور میوه‌های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی با اعلام این خبر گفت: واکس‌هایی که در محصولات باغی مصرف می‌شوند به دو دسته خوراکی و غیرخوراکی تقسیم می‌شوند، واکس خوراکی در محصولاتی مثل سیب و انگور استفاده می‌شود و واکس‌های غیرخوراکی را در مرکبات و انار استفاده می‌کنند.

علی محسنی افزود: در برخی میوه‌ها مانند سیب به‌طور طبیعی واکس وجود دارد که با توجه به رقم، مقدار آن متفاوت است و این واکس جزء سیستم دفاعی سیب برای افزایش ماندگاری محسوب می‌شود.

وی استفاده از واکس میوه را برای بازارپسندی، افزایش ماندگاری و کاهش میزان ضایعات ضروری دانست.

سرپرست دفتر امور میوه‌های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی با اعلام اینکه خسارت ضایعات محصولات کشاورزی در هر سال بیش از 30 درصد است، تصریح کرد: استفاده از ماده‌ای که از طبیعت گرفته شده است و در بسیاری از کشورهای پیشرفته نیز استفاده می‌شود نه‌تنها ضرری برای سلامتی ندارد، بلکه می‌تواند مقداری از کلسیم مورد نیاز بدن را نیز تأمین کند.

منبع:ایانا
کد خبر 12f62675d24f467592408a8616678af0

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =