غذا و تغذیه> نتایج یک مطالعه نشان داده است که افراد گیاهخوار بیشتر از افرادی که گوشت را در رژیم غذایی خود قرار می دهند در معرض خطر شکستگی استخوان هستند.

محققان دریافته اند که افراد گیاهخوار که میزان کلسیم و پروتئین کمتری مصرف می‌کنند، در مقایسه با افرادی که گوشت می‌خورند، به طور متوسط ۴۳ درصد بیشتر در معرض شکستگی استخوان قرار دارند.

طبق این مطالعه، در میان شرکت کنندگان دارای رژیم غذایی گیاهخواری، در هر ۱۰ هزار نفر در هر ۱۰ سال تقریباً ۲۰ مورد شکستگی وجود داشت. به طور خاص، گیاهخواران با ریسک بالاتر شکستگی‌های لگن و پاها و همچنین سایر شکستگی‌های اصلی محل مانند استخوان ترقوه، دنده‌ها و مهره‌ها روبرو می‌شوند.

«تامی تانگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آکسفورد، در این باره می‌گوید: «بزرگ ترین تفاوت در مورد شکستگی استخوان است بطوریکه این خطر در افراد گیاهخوار ۲.۳ برابر بیشتر از افراد گوشتخوار است.»

با این حال، محققان دریافتند که شاخص توده بدنی (BMI)، کلسیم در رژیم غذایی و پروتئین غذایی تا حدی خطر شکستگی در این گروه‌ها را کاهش می‌دهد.

در این مطالعه، داده‌های مربوط به حدود ۵۵ هزار نفر در بریتانیا بررسی شد. این افراد به طور میانگین حدود ۱۷ سال تحت نظر بودند.

در مطالعات ابتدایی رابطه بین مصرف کلسیم و پروتئین با سلامت استخوان‌ها مشخص شده بود. همچنین شاخص توده بدنی پایین هم با ریسک بیشتر شکستگی لگن مرتبط است.

طبق تحقیقات، افرادی که رژیم‌های گیاهی را دنبال می‌کنند، نسبت به افرادی که گوشت می‌خورند، پروتئین غذایی کمتری دریافت می‌کنند و همچنین BMI کمتری دارند. علاوه بر این در افراد گیاهخوار میزان مصرف کلسیم به مراتب کمتر است.

منبع:مهر
کد خبر 14e532ec765442b09697473957de6c88

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 17 =