۰ نفر
۹ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۵



آرومادر زبان لاتین یعنی رایحه یا بوی خوش.
مدیر رستوران انگیزه خود را از انتخاب این اسم به این دلیل بیان میکند که این نوع پیتزا تنوری هیزمی که ریشه در تاریخ دارد به دلیل نوع خاص پخت آن دارای طعم و مزه و رایحه مخصوصی است که آن را از دیگر انواع متمایز می کند.

 

 
گرچه نان هیزمی که هر چند سالهاست پخت آن به دست فراموشی سپرده شده است دیگر کمتر قابل دسترسی است، اما طعم و مزه بینظیرش همواره در یادها باقی است. پیتزای هیزمی هم به همین ترتیب دارای طعم و بویی متفاوت از پیتزاهایی است که در فرهای صنعتی پخته می شوند.

 

 

به گفته مدیر رستوران، آروما حدود 7 سال پیش برای اولین بار در ایران پیتزای تنوری هیزمی اصیل ایتالیایی را با بکارگیری آشپزهای اروپایی با همان سبک و سیاق سنتی به مشتریان ارائه کرد. پیتزایی با طعم پیتزاهای اصیل ایتالیایی.
تنور رستوران در بدو ورود به سالن قابل مشاهده است و همین دیدن پیزای در حال پخت اشتهای مشتریان را بیشتر و بیشتر می کند. البته این تنها سوپرایز آروما برای میهمانانش نیست، در آروما شما هم غذا میخورید هم شانس این را دارید که آواز بخوانید. با بکارگیری دستگاه کارائوکه، میهمانان می توانند صدای خود را نیز به معرض قضاوت دیگران گذاشته و از با هم بودن و خوردن یک پیتزای ایتالیایی اصیل لذت ببرند.

تلفن: 22941882 , 22977371

آدرس: پاسداران، میدان هروی، انتهای گلستان پنجم، نبش بانک رفاه، پاساژ گلها







منبع: فیدیلیو

کد خبر 24935

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 4 =