بسیاری از غذاهای گرانقیمت، دارای طعم بهتری هستند.بسته به مواد مورد استفاده در تهیه غذا قیمت آن نیز افزایش مییابد اما برخی از غذاها از مواد بسیار عجیب و خطرناکی تهیه شدهاست.
به گزارش تراز بسته به مواد مورد استفاده در تهیه یک غذا و زحمت کشیدهشده برای تهیه آن، قیمت آن غذا افزایش مییابد.
غذاهایی که از مواد نادر تهیه میشوند دارای قیمت بالاتری نیز هستند.
اکثر مردم این تفکر را دارند که با افزایش قیمت، طعم غذا نسبت به غذاهای با قیمت متوسط بهتر خواهد شد.
عصر حاضر را عصر غذا مینامند.
برنامههای مربوط به غذا و پختوپز در تلویزیون در دهه گذشته طرفداران بیشتری در میان مردم پیداکردهاند و به همین دلیل نوع غذای مصرفی برای مردم اهمیت بیشتری نسبت به سالهای گذشته پیدا کردهاست.
برخی از غذاهای گرانقیمت جهان از موادی تهیه شدهاند که میتواند در صورت عدم تهیه درست، کشنده باشد.
گرانترین غذاهای خطرناک جهان عبارتند از:
۱.الورز: ۶۰۰۰ دلار برای هرکیلوگرم
الورز نوعی مارماهی میباشد که قیمت آن در بازار ماهی ژاپن برابر با ۶۰۰۰ دلار در هر کیلوگرم میباشد.
این غذا اگر به شیوه درست تهیه شود بسیار خوشمزه و لذیذ است اما خون الورز سمی است و اگر به صورت کامل پخته نشود میتواند کشنده باشد.
با وجود سم کشنده موجود در خون این ماهی، این غذای گرانقیمت در برخی از مناطق جهان مصرف میشود و مردم قیمت گزافی برای خوردن آن پرداخت میکنند.
۲.پنیر تهیهشده از شیرگوزن شمالی: ۵۰۰ دلار برای هر پوند
تهیه شیر گوزن شمالی بسیار سخت است و این شیر تنها در زمانهای خاص در دسترس است.
درحالیکه مصرفکنندگان پنیر شیرگوزن شمالی آن را صاف، ابریشمی و نرم توصیف میکنند و خوردن آن بسیار لذتبخش میدانند، اما اگر این پنیر از شیر خام تهیه شود بسیار خطرناک خواهد بود.
در حالی که حدود ۵۰۰ دلار برای هر پوند این پنیر هزینه میشود اما میتواند به راحتی آلوده به نوعی عفونت بالقوه مرگبار باکتریایی به نام ای.کولی باشد.
۳.ژامبون خوک اسپانیایی
این نوع ژامبون اسپانیایی از گوشت خوک تهیه میشود که این خوک به خاطر سم سیاه خود شناختهشدهاست.
این خوک از بذرها تغذیه میکند و گوشت آن دارای طعمی شیرین میباشد و به دلیل چربی بیشتر حالت نرمتری دارد.
قیمت یک پوند از این ژامبون بیش از ۵۰۰ دلار میباشد و روشهای از بینبردن سم آن پیچیدهاست.
کد خبر 26661
نظر شما