محققان چینی توسط فناوری نانو موفق به ساخت یک تراشه برای کنترل سلامت موادغذایی و دارویی شدند.
به گزارش گروه خواندنیهای خبرگزاری فارس، محققان چینی راهی به منظور بررسی وضعیت مواد غذایی پیدا کردهاند؛ آنها توسط فناوری نانو موفق به ساخت یک تراشه شدهاند که میتواند سالم یا فاسد بودن مواد غذایی را به مصرفکننده اطلاع دهد؛ این ابداع توسط تیم دانشگاه پکن به سرپرستی پروفسور «چائو ژانگ» انجام شده است.
این ابزار به اندازه یک دانه برنج از طلا و نقره ساخته شده است و برای کنترل مواد غذایی با استفاده از یک کد رنگی برای اطلاعرسانی به مصرفکننده روی بستهبندی مواد غذایی یا دارو چسبانده میشود.
رنگ قرمز این ابزار نشانه جنس تازه مواد، رنگهای نارنجی به زرد نشان دهنده خراب و فاسد شدن مواد و رنگ سبز نشاندهنده منقضی شدن تاریخ مصرف است.
در نمونه اولیه این کنترلکننده در شیر با درجه حرارتهای مختلف مورد آزمایش قرار گرفت؛ در حال حاضر این روند در چین به ثبت رسیده و طراحان امید به پیدا کردن یک راه برای عمومی کردن و گستردهتر شدن این ابزار دارند.
کد خبر 28640
نظر شما