رئیس اتحادیه قنادی و شیرینی تهران با اشاره به این که این صنف کاملا آماده ارائه خدمات در روزهای عید قربان و غدیر است، بیان کرد: مصرف روزانه شیرینی در تهران بیش از ۵۰ تن است.
علی بهرمند در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: با لغو اولویتهای واردات روند واردات تسهیل و قیمت مواد اولیه وارداتی کاهش یافته اما این در حالی است که مواد اولیه داخلی آنچنان تغییر قیمت نداشته است.
وی با اشاره به این که مواد اولیه به صورت آزاد تامین میشود، ادامه داد: هر بسته روغن 16 کیلویی 63هزار تومان، آرد 40 کیلویی 65 هزار تومان و هر کیلو شکر که اخیرا در بازار آزاد افزایش قیمت داشته، 2100 تومان به فروش میرسد.
این فعال صنفی بیان کرد: در حال حاضر هر کیلو کاکائو معمولی که در گذشته 20 هزار تومان به فروش میرسید به قیمت 16 هزار تومان به فروش میرسد و هر کیلو کاکائو درجه یک بیش از 30 هزار تومان قیمت دارد و این در حالی است که تولید داخلی بسته به مواد اولیه وارداتی بوده از این رو افزایش قیمت قابل توجهی داشته است.
رئیس اتحادیه قنادی و شیرینی تهران در پایان از برگزاری کلاسهای آموزشی در راستای ارتقا تولید شیرینی خبرداد و گفت: کلاس های آموزشگاه مرجع شیرینی با همراهی سازمان فنی و حرفه ای برای عموم در سطوح مختلف برگزار خواهد شد.
به گزارش تسنیم، نرخ اعلامی شیرینی برای هر کیلو شیرینی تر 12 هزار و 500 تومان، گل محمدی 9 هزار و 600 تومان، زبان و پاپیون 10 هزار و 500 تومان، برنجی 10 هزار و 500 تومان و کیک یزدی 8 هزار تومان اعلام شده است.
علی بهرمند در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: با لغو اولویتهای واردات روند واردات تسهیل و قیمت مواد اولیه وارداتی کاهش یافته اما این در حالی است که مواد اولیه داخلی آنچنان تغییر قیمت نداشته است.
وی با اشاره به این که مواد اولیه به صورت آزاد تامین میشود، ادامه داد: هر بسته روغن 16 کیلویی 63هزار تومان، آرد 40 کیلویی 65 هزار تومان و هر کیلو شکر که اخیرا در بازار آزاد افزایش قیمت داشته، 2100 تومان به فروش میرسد.
این فعال صنفی بیان کرد: در حال حاضر هر کیلو کاکائو معمولی که در گذشته 20 هزار تومان به فروش میرسید به قیمت 16 هزار تومان به فروش میرسد و هر کیلو کاکائو درجه یک بیش از 30 هزار تومان قیمت دارد و این در حالی است که تولید داخلی بسته به مواد اولیه وارداتی بوده از این رو افزایش قیمت قابل توجهی داشته است.
رئیس اتحادیه قنادی و شیرینی تهران در پایان از برگزاری کلاسهای آموزشی در راستای ارتقا تولید شیرینی خبرداد و گفت: کلاس های آموزشگاه مرجع شیرینی با همراهی سازمان فنی و حرفه ای برای عموم در سطوح مختلف برگزار خواهد شد.
به گزارش تسنیم، نرخ اعلامی شیرینی برای هر کیلو شیرینی تر 12 هزار و 500 تومان، گل محمدی 9 هزار و 600 تومان، زبان و پاپیون 10 هزار و 500 تومان، برنجی 10 هزار و 500 تومان و کیک یزدی 8 هزار تومان اعلام شده است.
نظر شما