۰ نفر
۲۳ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۶
دبیر انجمن صنایع لبنی اعلام کرد: براساس توافقات و مکاتبات صورت گرفته با کارخانه‌های لبنی، محصولات لبنی از پایان شهریور ماه عاری از هر گونه چربی گیاهی از جمله روغن پالم می‌شود.

رضا باکری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: تمام محصولاتی که دارای پروانه ساخت با چربی گیاهی نیستند به ویژه شیر، ماست، انواع خامه صبحانه و پنیر سفید ایرانی بدون هر گونه چربی گیاهی تولید می‌شوند و در فرآیند تولید آن از چربی گیاهی طبیعی استفاده می‌شود اما اگر کارخانه‌ای بیش از این از چربی گیاهی استفاده کرده باشد متخلف محسوب می‌شود و باید طبق قوانین و مقررات موجود با او برخورد کرد.

وی افزود: از سال 1388 هفت قلم کالا در صنعت لبنیات با مجوز سازمان غذا و دارو مجوز استفاده از چربی گیاهی گرفتند که در این راستا 450 پروانه ساخت برای این کالاها از جمله پنیرهای آنالوگ، پنیرهای خامه‌ای، پنیرهای پیتزا، پنیرهای پروسس شده، انواع بستنی‌ها و خامه گیاهی قنادی صادر شد اما طبق توافقات صورت گرفته از سی و یکم شهریور ماه امسال همه پروانه‌های صادر شده به حالت تعلیق در می‌آید.

دبیر انجمن صنایع لبنی ادامه داد: جلساتی که با کارشناسان سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد، انیستیتو تغذیه و کارشناسان بهداشت تغذیه در کمیته‌های تخصصی انجمن صنایع لبنی داشتیم مقرر شد پس از به تعلیق در آمدن پروانه ساخت مجوزهای صادر شده برای استفاده از چربی گیاهی پروفایل اسیدهای چرب در روغن‌های مجاز گیاهی استخراج شود و در اختیار اداره کل نظارت بر غذای وزارت بهداشت قرار گیرد تا برای تصمیم گیری مجدد دراین زمینه تصمیمات لازم اتخاذ شود.
کد خبر 2ca77946f4e84aaca250753eb1c96646

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 4 =